Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvői cipőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az esküvői cipőd és hol vetted? Mire figyeljek azon kívül, hogy kényelmes legyen mielőtt megveszem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 00:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

Fehér szőrös Buffalo

Newyorkerbe ..

2014. jan. 19. 00:15
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem fekete magassarkúm volt, mert a ruhám is fekete fehér volt. Egy kínaiban vettem, örülök hogy nem került sokba mert az volt életem legkényelmetlenebb cipője. :D Túl magasat választottam, de ez nem a cipő hibája.
2014. jan. 19. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Ázsia centerben vettem egy ilyen szaténhatású fehér cipőt, mert máshova úgysem tudom felvenni, és ezért sajnáltam volna sok pénzt kidobni rá :D Egy napra tökéletes volt az is, tettem bele betétet, hogy kényelmesebb legyen.
2014. jan. 19. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Szintén Ázsia Center, fehér szatén, az elején egy pici rózsaszerű dísszel, törpetűsarokkal.

Tényleg az a lényeg, hogy kényelmes legyen - még akkor is, ha nem leszel benne túl sokáig.

2014. jan. 21. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne legyen a cipon olyan disz, amibe beleakadhat a ruhad. Sajnos az en cipomon volt disz, ami allandoan beleakadt a tullbe amikor leptem, az alsoszoknyam nagyon csunya lett.
2014. jan. 27. 01:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Krémszínű ruhához egy gyöngyház krémszínű sima magassarkú cipőt vettem a Salamanderben. Semmi minta, kiálló rész nincs rajta. A magassága volt fontos, mivel a férjem nem sokkal magasabb nálam, így nem nőttem a fejére. Kényelmes legyen elsőre!
2014. jan. 27. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Salamanderben vettem egy gyönyörű darabot. Az ottani cipőméretek közt félszámok is vannak, ezért nagyon kényelmes és gyönyörű cipőt sikerült kifognom. Az eredeti elképzelésem versenytánchoz gyártott fehér cipő lett volna, mert az tökéletesen szolgálta volna a tánchoz és meneteléshez a kényelmet és még mutatós is. Ha nem botlok bele a Salamanderes cipőbe, biztos hogy a versenytánc cipőt vásároltam volna. Sok boldogságot kívánok Nektek!
2014. márc. 20. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem hegyes orru cipom volt, ha az eskuvo vegere lyukat tancoltam mindkettobe. Nagyon nem ajanlom a hegyes orrut. Pedig ez egy draga cipo volt...
2014. márc. 21. 00:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Fehér szatén hatású 4 cm sarkú, kínaiban vettem 3.000 Ft-ért, kényelmes és nagyon szép.

Vedd fel a boltban és sétálgass benne, hisz az esküvőn azért kell majd sétálnod, bevonulnod, legyen kényelmes, tudjál benne szépen vonulni.

Nem tudom lesz-e tánc, mert akkor azt is vedd figyelembe, hogy táncolni is tudjál benne, ezért ne legyen túl magas a sarka.

2014. márc. 21. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:

gyártanak még buffalo cipöket???

azt hittem az egy 15 évvel ezelötti hobort volt..

2014. márc. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!