Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a baj azzal, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj azzal, ha valaki nem akar megházasodni?

Figyelt kérdés
Egy munkatársam folyton azzal piszkál (tudom, nem rosszindulatból), hogy férjhez kéne már menni (meg mások is mondják). De én nem vagyok megszállottja a házasságnak, és nem hinném, hogy attól boldogtalan lehet vki, ha nem megy férjhez. Miért hiszik az emberek, hogy csak akkor lesz teljes az életük, ha házasok? Nekem semmi bajom sem az egyedülállókkal, sem a vadházasságban élőkkel!
2009. dec. 2. 14:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
nekem sincs semmi bajom velük. én házasságban élek és így vagyok boldog, mert nekem igenis számít. de nem akarom ráerőltetni senkire sem ezt a véleményem és azt sem szeretem ha valaki rám akarja az övét. szóval a lényeg, hogy fogadjuk el egymást így. nem?
2009. dec. 2. 15:46
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki nem akar házasodni azzal nincs semmi baj, mindenki maga dönti el. Én házasságpárti vagyok. A férjem nem az. Én házasságba szeretnék gyereket. Az emberek jobban tisztelik a házasokat, ez a tapasztalatom. Amíg nem voltam házas, addig szemtelenkedtek a férfiak a munkahelyen. Engem ez zavar. Hogy férjnél vagyok, nekem önbizalmat ad. Sokkal boldogabb vagyok, és remélem boldogok maradunk sokáig.
2009. dec. 2. 16:40
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok házasságpárti,szerintem nem egy papír dönti el,ki mennyire szereti egymást.Természetesen tiszteletben tartom azok véleményét is,akik házasságpártiak,és nem kötök bele senki véleményébe.Nem vagyunk egyformák,kit ez,kit az az életvitel tesz boldoggá.Én élettársi kapcsolatban élek a barátommal,és így vagyok boldog,meg ő is.Amíg más életformát élő emberek nem szólnak bele az életünkbe,addig részemről mindenki tegye azt,ami neki jólesik. 23/L
2009. dec. 2. 17:05
 14/30 anonim ***** válasza:
51%

Joggal tehetnénk fel azt a kérdést is, h mi bajotok van a házassággal?

15:29-nek meg csak annyit, h nem tom honnan szedted ezt az emberfeletti baromságot, hogy csak házasságban lehet komoly életet élni! Meg ha csak a papírt és a pénzt látod benne, az csak arról árulkodik, h egy grammnyi fingod sincs az egészről!

2009. dec. 2. 17:08
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell papír ahhoz, hogy boldog legyen együtt két ember. a házasság csak egy formaság, számomra inkább frusztráló lenne, mintsem boldogító.

és ha valaki azért lenéz, mert nem írtam alá egy vacak papírt arról h szeretem a párom, akkor legyen tőle boldog.

én így érzem jól magam. hála az égnek egyikünk édesanyja sem erőlteti ezt a dolgot, sőt a környezetünk sem. persze néha próbál győzködni egykét barátnőm, h milyen szép az esküvő, meg ez az élet rendje, stb. viszont gusztustalan beszólást szerencsére még sosem kaptam, de ha kapok az sem fog különösebben felizgatni :p

igaz, a barátom szeretne feleségül venni, de erre viccesen mindig azt mondom, hogy majd ha leéltünk együtt 50 évet, akkor mehetünk az anyakönyvvezetőhöz :)

2009. dec. 2. 18:26
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy a mostani kérdésnél eddig bárki is bántott volna valakit a véleménye miatt,úgyhogy most sem kellene belekötni egymás véleményébe.Vannak itt házasságpártiak,és vannak,akik nem azok.Ennyi,ilyen az élet.Ha én papír nélkül vagyok boldog,hát istenem,más meg papírral boldog.Tolerancia,ennyi az egész.
2009. dec. 2. 18:34
 17/30 anonim válasza:
77%
Én 13 éve vagyok együtt a párommal a nyáron született egy kislányunk.Mi sem vagyunk összeházasodva,nagyon jól elvagyunk szeretjük egymást és ez a lényeg!Persze vannak akik ezt nem nézik jó szemmel de szerintem ez mindenkinek a magánügye!Azért ne házasodj meg hogy megfelelj a környezetednek ez a te életed !
2009. dec. 3. 00:23
 18/30 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy elnézem, itt mindenki amolyan szükséges rossznak vagy kényszernek, talán nem látják a fától az erdőt. De sztem a házasságellenesek ettől érzik magukat faszagyerekkihaénenemmajdénmegmutatom-nak. Több ezeréves hagyomány a házasságkötés. Nem tudom miért kell foggal körömmel harcolni ellene. Sztem a legszebb dolog amivel megpecsételheti két ember az életét. És, h papír? Vmivel dokumentálni kell, de a papír csak egy eszköz, nem pedig a házasság lényege. Ezeknél az embereknél a karácsony is csak a fáról szól? Mert kb igen. Igaz a mai világban, már az a menő és teljes értékkel élő ember, aki sz@rik a hagyományokra és a mónika showból pallérozza elméjét. Emberek vunk, társadalomban élünk és minden emberi közösségnek megvan a maga kultúrája, hagyománya, szokása. Sztem minden embernek örülnie kéne, h átélheti egyszer a házasság feelingjét. Ettől még lehetsz boldog, mert a boldogság ellentéte nem a házasság, és a boldogság nem egyenlő a házassággal. Ez egy szokás, mondjuk hagyománynak ami nem kötelező, de illik. És még mielött előbújnának a kedves méregfogak és máglyára kívánnának, elmondom: nem kényszer a disznótorr ^^
2009. dec. 3. 10:21
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vok: Még annyit ha kérhetnék, h pontozzatok már fel lécci, a politikai rovatnál nagyon lepontoztak xD Köszi, nah csuma :D
2009. dec. 3. 10:23
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
én ugyan férjnél vagyok, de számomra egyáltalán nem visszás, ha valik együtt vannak és nem házasodnak össze
2009. dec. 3. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!