Szerintetek mikor akar majd meghazasodni?
26 eves vagyok es lassan 1 eve egyutt vagyok egy 40 eves ferfival. O teljesen normalis ertekrendeket kovet, eddig nem volt felesege, nincs gyereke se. Valojaban a munkajat vegezte csak egesz eleteben es gyujtott. Mi osszetalalkoztunk es egyutt vagyunk. Eddig csak komoly kapcsolatai voltak (3-4 evesek). En ugy latom, hogy semmi gebasz nincs vele, ami miatt eddig kellett volna varnia a nore.
Szerintetek egy ilyen ferfi mikor akar meghazasodni. Pl az egyik baratjanak is 26 eves noje van, csak a barat az 42 eves. Ok 1 ev utan hazasodtak meg.
A kapcsolatunk rendben van.
Csak kivancsi lennek a tippekre.
Mittudomén.
Kérdezd meg tőle.
Lehet, hogy egyáltalán nem akar házasodni.
Lehet,hogy sosem szeretne.
Vagy szeretne,csak még nem találta meg azt,akivel.
Én sem szeretnék:)
Soha!
Ha van egy kis sütnivalója. 40 éves pali zsák kapcsolattal a háta mögött és 1 év után vegyen el?
Ezt tényleg tőle kellene megkérdezni. :)
Tippelhetünk is, de az nem fog közelebb vinni ahhoz, amit ő gondol/érez ezzel kapcsolatban.
Mert úgy tűnik,mintha unatkoznál mellette.
Biztos olyan emberrel akarsz élni,akiről azt sem tudod,milyen céljai vannak,hogy el akar-e venni egyáltalán?
Talán még te is fiatal vagy ahhoz,hogy unatkozz.
Vagy,hogy várj 45 éves korodig,míg elszánja magát.Csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!