Szerintetek mikor akar majd meghazasodni?
26 eves vagyok es lassan 1 eve egyutt vagyok egy 40 eves ferfival. O teljesen normalis ertekrendeket kovet, eddig nem volt felesege, nincs gyereke se. Valojaban a munkajat vegezte csak egesz eleteben es gyujtott. Mi osszetalalkoztunk es egyutt vagyunk. Eddig csak komoly kapcsolatai voltak (3-4 evesek). En ugy latom, hogy semmi gebasz nincs vele, ami miatt eddig kellett volna varnia a nore.
Szerintetek egy ilyen ferfi mikor akar meghazasodni. Pl az egyik baratjanak is 26 eves noje van, csak a barat az 42 eves. Ok 1 ev utan hazasodtak meg.
A kapcsolatunk rendben van.
Csak kivancsi lennek a tippekre.
Nekem is volt 26 évesen 38 éves párom, neki is 3-4 éves párkapcsolatai voltak, de mint utólag kiderült egy normális férfi ennyi idősen már rég házas szokott lenni. Ennek a pasinak 3-4 db. 2-3 éves kapcsolatai voltak egymás után, egyik nőjét sem vette el, és a pasi is elég elkényeztetett, önző ember volt. Nem akarom sorolni hogy milyen egy 40 éves pasi, aki mellett nem maradt meg egy nő sem hosszútávon, de ha ő nem olyan rossz személyiség, akkor üljetek le, és kérdezd meg tőle, hogy ő akar e házasodni és utána szeretne -e gyerekeket?
Így kérdezd meg szó szerint.
Jogod van tudni!!!
16:51 vagyok a én 1 hónap után szakítottam vele, mert tudtam h velem is eljátszotta volna ugyanezt.
Szóval kérdezz rá!
A ti kapcsolatotokban szerepet játszik a kommunikáció?
29N
Minden nap tv-t nez es neki ez eleg
És neked elég? Mert fejlődni egy ilyen habitusú faszi mellett nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!