Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki milyen ruhát viselt/ fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen ruhát viselt/ fog viselni az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Ha tudtok, küldjetek linket a képről vagy nevet amit megtalálunk a google-ban. :)

Az enyém ez volt és nagyon örülök, h ezt választottam.

[link]

2009. nov. 24. 10:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
12%
Nő vagyok, imádok szép lenni, szeretem megnézni a menyasszonyi ruhákat, de ez a kérdés itt feltenni hülyeségnek tartom. Lehetsz kíváncsi, de erre van megfelelő hely. Itt nem választ, hanem minősítést kapsz.
2009. nov. 24. 13:26
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

Nekem ez a ruha volt.Annyira imádtam

[link]

És itt már rajtam:

[link]

2009. nov. 24. 13:29
 23/33 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező, ez az oldal nem fórum, még ha a moderátorok meg is hagyták a kérdést (még)...
2009. nov. 24. 13:52
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, hogy, ha valakinek nem tetszik egy kérdés, miért fárasztja magát és válaszol rá?Elolvasom a kérdést és ha nem tudok rá normális választ adni, tovább allok és kész.Ilyen egzszerű a képlet.Van ezen az oldalon számtalan kérdés, amire lehet válaszolni.
2009. nov. 24. 13:53
 25/33 anonim ***** válasza:
13%
13:53 én meg azt nem értem, hogyha az miért írod külön. Haha, te sem adtál normális választ, azaz ugyanabba a hibába estél mint itt sokan. Szóval önmagadról is beszélsz!
2009. nov. 24. 13:58
 26/33 anonim ***** válasza:
81%
EZ NEM AZ AZ OLDAL??? Hát apám, Te minek vagy itt??? GYAKORIKÉRDÉSEK. Azt kérdezel itt, amit akarsz! Ha a Kérdezőt EZ a TÉMA érdekli, akkor erre kérdez rá! Ha meg verni akarod magad, akkor verd magad a földhöz, ne itt játszd a fejed! Sztem jó kérdés, tök szép ruhákat mutattatok, végignéztem őket, és olyanokat találtam, amit még neten nem is láttam, szal köszönöm a kérdést, Kedves Kérdező! :)
2009. nov. 24. 18:31
 27/33 anonim ***** válasza:
17%
18:31 nő menstruál.
2009. nov. 24. 18:41
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
18:41 meg egy tirpák tahó...
2009. nov. 24. 18:43
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a tirpák?
2009. nov. 24. 18:47
 30/33 anonim ***** válasza:
76%

Elindult ez egy kérdéssel, aztán sértegetések lettek. Sőt még használnak itt jelzőket is. Nem értem mi értelme ennek. Ha nem tud a kérdésre válaszolni akkor hagyja békén ezt az oldalt.

Kérdező, én esküvős oldalon böngészek. Millió ruha van ami tetszik, de fogalmam sincs milyet szeretnék.

2009. nov. 24. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!