Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen ruhát viselt/ fog viselni az esküvőjén?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, küldjetek linket a képről vagy nevet amit megtalálunk a google-ban. :)
Az enyém ez volt és nagyon örülök, h ezt választottam.
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. A kérdésnek akkor lenne értelme, ha a hölgy az esküvője elött állna, és az aktuális menyasszonyiruha-piac kínálatról szeretne többet megtudni (árak, stílus, kölcsönzök, címek stb.)
2009. nov. 24. 11:45
12/33 anonim válasza:
11:45-sel egyet értek. Keresés esetén helytálló lenne a kérdés. VAGY ha kedves kérdező vacillálna. DE így? Értelmetlen.
2009. nov. 24. 11:50
13/33 anonim válasza:
Miért baj az, hogy valaki kíváncsi arra, hogy az idejárók konkrétan milyen ruhában esküdtek? Persze hogy millió kép van a neten meg az újságokban, de azok pont hogy nagyon távoliak, nem valóságosak! Főleg mikor egy ruha 400.000-be kerül. Teljesen megértem, és én is kíváncsi vagyok, ki milyen ruhát viselt! Akinek meg nem tetszik, egyáltalán miért veszi a fáradtságot és ír ide? Menőnek érzitek magatokat? Ez különben is nőknek szóló kérdés...
Én sem vagyok szőke egyébként. Lehet lepontozni!
29/L
2009. nov. 24. 12:15
14/33 anonim válasza:
Szia!
nekem ilyen volt, varrattam, mert nekem nem nagyon jönnek be a klasszik menyasszonyi ruhák..
12.15: Úristen, ez állati jó!!! Imádom Tarját!!! Meg ezt a klipet/dalt! :D Ha visszacsinálhatnám, akkor nekem is ilyen lenne!!! :)
2009. nov. 24. 12:17
16/33 anonim válasza:
Mekkora kérdés! Basszus! A valódi kérdésre csak két válasz érkezett! Ez sok mindent elárul.
2009. nov. 24. 12:24
17/33 anonim válasza:
Miért kell kukacoskodni? Ha nem akarsz válaszolni, mit keresel itt??? Egyébként nekem ez az álmom, kedves Kérdező :) :) :) : [link]
2009. nov. 24. 12:26
18/33 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam, h ennyi rosszindulatú ember van és egy ilyen ártatlan kérdés felidegel egy pár embert, a semmi miatt. Igen ez csak egy élmény megosztás lenne,és látom, hogy páran értették a kérdést és normálisan tudtak is válaszolni rá, nem pedig mocskolódni egy ilyen szép dolgon. És én sem vagyok szőke, csak nő, aki szereti a szép ruhákat és kiváncsi arra, hogy még milyenn ruhák nyerik el a mai nők tetszését. Akinek pedig nem tetszik , nem tudom , minek válaszol és rosszindulatoskodik itt, élje ki máshol az irigységét és a kudarcai miatt felgyülemlett feszültséget. Aki pedig értette as kérdést, és válaszolt rá, annak köszönöm, hogy megosztotta velem, hogy neki melyik ruha állt a szívéhez a legközelebb. Mindegyik nagyon szép, főleg amiatt, hogy különböző stílus ellenére is ízléses és egyéni.
2009. nov. 24. 12:37
19/33 anonim válasza:
Nem vagyok nádszálkisasszony,ezért örültem ennek a szalonnnak,és A ruha:) [link]
2009. nov. 24. 13:02
20/33 anonim válasza:
Ez nem rosszindulatúság kedves Kérdező, egyszerűen ez az oldal NEM ARRÓL SZÓL, HOGY MEGOSSZUK EGYMÁSSAL AZ ÉLMÉNYEINKET, ERRE OTT VANNAK A KÜLÖNBÖZŐ ESKÜVŐI FÓRUMOK!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!