Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit tennétek?
Az a helyzet, hogy jövőre lesz a lagzink és a család ragaszkodik ahhoz, hogy egy részét állják az esküvőnknek.
Csak most párom szülei azt mondták, hogy amit nekünk szánnak lagzira, ugyanazt az értékű pénzt a párom testvére és barátnője is megkapja. De ők nem szeretnének házasodni, csak nekik is odaadják. Én ezen picit meglepődtem, mivel amikor a párom testvérének a házában kb. mindent a szülők csináltak és ezzel szerintem már bőven ki vannak fizetve.
Picit lelkiismeret furdalásom van, hogy igazából mi indítottuk el ezt a lavinát... Azért bánt, mert így ami megspórolt pénzük van a párom szüleinek, azt monst ránk meg a párom tesójáékra költik, mikor magukra költenék, mert sajnos már nagyon dúrván maguktól vonnak meg dolgokat, azért, hogy nekünk és a párom tesójáéknak segítsenek. Mi igazából hiába szoktuk mondani, hogy de magukra is hagyjanak pénzt, hogy pl. felújítssk a házat, hajthatatlanok, mert azt mondják azt szeretnék most, ha lenne egy szép esküvőnk, az meg tök mindegy, hogy milyen knyhabútoruk van abban akkor is ugyanúgy lehet főzni.
Ti mit tennétek? Nehéz helyzet... Nem akarjuk őket megbántani, de szeretnénk, ha már magukra is költenének és nem vonnának meg maguktól semmit se miattunk se párom testvéréjék miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!