Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Régóta házasságban élők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta házasságban élők (legalább 1-2 éve), utólag is úgy gondoljátok, hogy az esküvőtök volt életetek legfontosabb napja? Vagy csak egy szép emlék, és kész?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 09:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
10-es, a tiéd volt az a bizonyos menyasszonyi ruha?
2013. nov. 8. 17:41
 22/34 anonim ***** válasza:
70%
19-es, ne törődj vele! Az én válaszom is "nem hasznos"-nak ítéltetett, mert én az tényleg az életem egyik legjelentősebb napjának érzem az esküvőmet. :D Itt sokan nem szeretnek ilyesmit olvasni. Ettől függetlenül én örülök, hogy az esküvőnk nem "csak egy szép emlék és kész", hanem az egyik legszebb emlékem. Nagyon sok szép emlékem van az életben, de ez tényleg egy kiemelkedő. :)
2013. nov. 8. 17:46
 23/34 anonim ***** válasza:
68%

Egy szép emlék és kész.

Igazából sosem vágytam esküvőre mint a többi nő, csak úgy jött végül.

2013. nov. 8. 18:03
 24/34 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik legfontosabb napunk volt az esküvőnk amit sok gyönyörű napok követtek. A másik, hogy megszületett a kislányunk.
2013. nov. 8. 18:31
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

nagyon taszít ez a fontoskodás, ami az esküvőt lengi körbe. kicsit kilógok a sorból, mert nekem még nem volt, de úgy igazán nem is vágyom rá.

a legfontosabb napként sztem majd a gyermekem születését fogom tekinteni, hiszen ő egy életen át tartó élmény, nem csak 1 nap.

2013. nov. 8. 19:51
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
Életem legfontosabb napja a kisfiam születése. Az esküvőm nagyon szép, örök emlék.
2013. nov. 10. 15:39
 27/34 anonim ***** válasza:
74%
Azért 1-2 évet nem mondanák régóta házasságnak :). Szép volt az esküvőnk, olyan, amilyet akartunk, 1,5 éve volt, azóta is boldogok vagyunk és nem az esküvőnk volt életünk legfontosabb napja, ezt akkor sem gondoltunk így, de a legdrágább napunk volt az biztos :).
2013. nov. 10. 21:23
 28/34 anonim ***** válasza:
68%

Én speciel az első randink napját fontosabbnak tartom, mert akkor jöttünk össze, akkor kezdődött el igazán az életem.... az esküvőnk csak hab volt azon a bizonyos tortán:)

Amúgy 3,5 éve vagyunk együtt. 2 éve házasok.

27/N

2013. nov. 15. 01:18
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
Szép emlék lett volna, ha az anyósom és a kedves lánya nem azon lettek volna, hogy megakadályozzák. Akkor nem veszekednem kellett volna, hanem lefújni az egészet. Sok rossz dolognak vehettem volna elejét vele.
2013. dec. 16. 06:43
 30/34 anonim ***** válasza:
65%

OFF:

Minden valódi válaszra megnyomtam a hasznos gombot. Egy csomóan tárgyszerűen válaszolnak egy kérdésre. Aki nyomkodta a haszontalan gombot, az részeg, vagy mi baja van? Egy válasz nem attól lesz hasznos, vagy haszontalan hogy egyetértesz vele. Bár a gomb jelentéségben lehet, hogy tévedek, szerintem a honlap készítői maguk sem tudják, hogy mit is akarnak ezekkel a gombokkal. Nade azon vitatkozni sem lehet, hogy hogy valaki leírja hogyan érezte magát. Ha ő azt írja, hogy rosszul, akkor te azt mondod, hogy ez a válasz nem hasznos, mert nem, a válaszoló valójában jól érezte magát? Tényleg, azt hiszed, hogy te jobban tudod? :)

2014. jan. 7. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!