Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta házasságban élők (legalább 1-2 éve), utólag is úgy gondoljátok, hogy az esküvőtök volt életetek legfontosabb napja? Vagy csak egy szép emlék, és kész?
Egy szép emlék és kész.
Igazából sosem vágytam esküvőre mint a többi nő, csak úgy jött végül.
nagyon taszít ez a fontoskodás, ami az esküvőt lengi körbe. kicsit kilógok a sorból, mert nekem még nem volt, de úgy igazán nem is vágyom rá.
a legfontosabb napként sztem majd a gyermekem születését fogom tekinteni, hiszen ő egy életen át tartó élmény, nem csak 1 nap.
Én speciel az első randink napját fontosabbnak tartom, mert akkor jöttünk össze, akkor kezdődött el igazán az életem.... az esküvőnk csak hab volt azon a bizonyos tortán:)
Amúgy 3,5 éve vagyunk együtt. 2 éve házasok.
27/N
OFF:
Minden valódi válaszra megnyomtam a hasznos gombot. Egy csomóan tárgyszerűen válaszolnak egy kérdésre. Aki nyomkodta a haszontalan gombot, az részeg, vagy mi baja van? Egy válasz nem attól lesz hasznos, vagy haszontalan hogy egyetértesz vele. Bár a gomb jelentéségben lehet, hogy tévedek, szerintem a honlap készítői maguk sem tudják, hogy mit is akarnak ezekkel a gombokkal. Nade azon vitatkozni sem lehet, hogy hogy valaki leírja hogyan érezte magát. Ha ő azt írja, hogy rosszul, akkor te azt mondod, hogy ez a válasz nem hasznos, mert nem, a válaszoló valójában jól érezte magát? Tényleg, azt hiszed, hogy te jobban tudod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!