Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 4 fős titkos esküvője volt, mit szólt utólag a család? Akinek volt ilyen a családjában: leszólták a párt?
Nem értem, ennek mi köze a kérdéshez....
De több oka van:
- az én szüleim elváltak, a ballagásomon anyám és apukám éppen aktuális csaja (aki velem egyidős volt...) egymásnak estek, a tanárok szedték szét őket
- a nevelőapám és az apám is ragaszkodik hozzá, hogy ő kísérjen az oltárhoz. Annó legjobb barátok voltak, csak amikor apukám külföldön dolgozott anyukám összejött mostohaapámmal. Nem mellesleg a mostohaapám a keresztapám.
- párom szülei is elváltak, szintén utálják egymást. A diplomaosztón az apja barátnője hatalmas balhét csapott, mert készült egy közös kép páromról és szüleiről
- anyósom és anyukám is mindenbe beleszóló típus, biztos az egész szervezés arról szólna, hogy az ő ötleteiket dobálom vissza. Ezt már lakáskeresésnél megtapasztaltuk.
Nem titkos ez, csak nem szóltok. Majd megmondjátok utána. Ha a gyerekeim ilyet csinálnának,akkor lefogadnám. Az a fontos amit ők akarnak, az ő életük.
(bár én a szervezésbe se szólnék bele, az én esküvőmbe se szóltak bele az én szüleim. Megmondtam nekik hol és mikor. Csak a mennyasszonytáncnál ragaszkodott apám, hogy ő a második, de ez szerintem természetes.
Igy már érthető.
Családban volt titkos esküvő,anyámék házassága mostohafaterommal.(előtte 2 évvel huga esküvőjén okulva)
Kiakadtak rendesen a rokonok,de minden csoda 3 napig tart,mindig van más háborognivaló.
Nekünk két tanús esküvőnk volt, senki mást nem hívtunk el.
Az én családom úgymond örült, hogy ennyire szeretjük egymást, hogy összeházasodunk, anyukám még pityergett is.
Viszont a férjem családjának egy része ki volt akadva. Anyósom nem, ő csak legyintett, hogy jól van gyerekek ti tudjátok, anyós húga fel volt háborodva, s mikor az ő kisebb lánya azt mondta, de tuti, ő is ilyet szeretne, az volt a válasz, hogy ki is tagadja, ha nem lesz naaagy templomi esküvője.
na és a nagymama volt a legnehezebb falat, ő is alig tudta elviselni, hogy az unokájának nem lett templomi esküvője, és hogy nem bulizhat az unoka lagziján... és egyáltalán milyen dolog az, hogy ő nem lehet ott, amikor kimondjuk az igent és felhúzzuk a gyűrűt.... Még mindig nem törődött bele, párszor felhozza a témát, hogy később is tarthatunk ám templomi esküvőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!