Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Régóta házasságban élők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta házasságban élők (legalább 1-2 éve), utólag is úgy gondoljátok, hogy az esküvőtök volt életetek legfontosabb napja? Vagy csak egy szép emlék, és kész?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 09:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Soha egy pillanatig sem gondoltam azt, hogy életem legfontosabb napja lenne az esküvőm... Se esküvő előtt, sem azután. Valóban csodálatos nap...de ennyi.
2013. nov. 8. 10:49
 12/34 anonim ***** válasza:
76%
Az életem egyik legfontosabb alkalmának és az egyik legszebb napjának tartom.
2013. nov. 8. 10:55
 13/34 anonim ***** válasza:
72%

Nem hiszem, hogy életemben csak az esküvőm volt a legfontosabb. Bár kétségtelen, hogy 22 évnyi házasság távlatából fájóan csodálatos, szép emlékek kötődnek hozzá./akkor még éltek a szüleink, közeli családtagok..., nem beszélve az esküvői jó hangulatról.... és fiatalok voltunk.../

Viszont akkor még nem voltak gyerekeink... azt hiszem életem legfontosabb napja az volt amikor ők megszülettek... azóta is tart ez az érzés.... mert értük élek, élünk.

2013. nov. 8. 11:55
 14/34 anonim ***** válasza:
70%

Én akkor sem gondoltam azt, hogy életem legfontoabb napja, jó sokat költöttünk rá, meg minden, de inkább úgy voltam az egésszel, hogy "kurvä jó buli lesz, kurvä jó buli lesz csuhajja!"

Az meg, hogy összeházasodtunk az önmagában nagyon fontos és szép volt számunkra, de ettől nem lett a legfontosabb nap az életünkben. Akkor ennyi erővel lehetett volna az is, amikor eldöntöttük, vagy mikor találkoztunk vagy a fene tudja. Szerintem felesleges így kreálgatni, hogy a legfontosabb nap az életben. Ezt jobbára a kereskedők szorgalmazzák, akik az egész életedre rendelkeznek valami árucikkel és mindig azt mondják, minden egyes alkalommal, akár évente 2x is hogy ne sajnáld rá, ez a legfontosabb nap az életben. Na persze. Nekem minden napom ugyanolyan fontos!

2013. nov. 8. 12:17
 15/34 anonim ***** válasza:
73%
14 éve házasodtunk össze, szűkebb családi körben. Szép volt, vannak még momentumok, amiket jókat összemosolygunk, hogy emlékszel? Aztán ennyi. A gyerekeink születése, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, ezek ennél azért fontosabbak.
2013. nov. 8. 13:37
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Nekem életem legszebb napja volt, amíg a lányom meg nem született. Azóta holtversenyben állnak ezek a napok :)
2013. nov. 8. 16:17
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
A legfontosabb ember az életemben a férjem, így természetes, hogy az életem egyik legfontosabb napjának tartom, mikor ezt a kapcsolatot törvényesítettük, megpecsételtük. Szerencsére azt is elmondhatom, hogy az életem legszebb, legjobban sikerült napjai közé tartozott.
2013. nov. 8. 16:57
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
Kislány korom óta álmodoztam a hófehér habos ruháról és, hogy milyen gyönyörű leszek azon a napon amikor mindenki engem csodál a nagy napon...ehelyett volt egy kéttanús esküvőm, mégcsak nem is fehér ruhában...szóval fontos nap, és szebb lett volna nagyobb bulival, de a kislányom születésénél semmi de semmi nem lehet fontosabb nap. Egyébként az első nagyon jót írt!
2013. nov. 8. 17:12
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
köszönöm a 0%-ot, ebből is látszik kedvességetek, mint mindig. puszi
2013. nov. 8. 17:24
 20/34 anonim ***** válasza:
92%

Én nem pontoztalak le, de ne is haragudj... aki a GYK alapján értékeli az esküvőjét, azt nem tudom sajnálni. Nem lehet fontosabb néhány anonim vélemény egy általuk nem látott eseményről, mint a saját élményed. Ha igen, akkor baj van.

Kútba sem kell ugrani, csak azért mert itt azt mondják.

A helyén kell kezelni ezt az oldalt.

2013. nov. 8. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!