Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta házasságban élők (legalább 1-2 éve), utólag is úgy gondoljátok, hogy az esküvőtök volt életetek legfontosabb napja? Vagy csak egy szép emlék, és kész?
Nem hiszem, hogy életemben csak az esküvőm volt a legfontosabb. Bár kétségtelen, hogy 22 évnyi házasság távlatából fájóan csodálatos, szép emlékek kötődnek hozzá./akkor még éltek a szüleink, közeli családtagok..., nem beszélve az esküvői jó hangulatról.... és fiatalok voltunk.../
Viszont akkor még nem voltak gyerekeink... azt hiszem életem legfontosabb napja az volt amikor ők megszülettek... azóta is tart ez az érzés.... mert értük élek, élünk.
Én akkor sem gondoltam azt, hogy életem legfontoabb napja, jó sokat költöttünk rá, meg minden, de inkább úgy voltam az egésszel, hogy "kurvä jó buli lesz, kurvä jó buli lesz csuhajja!"
Az meg, hogy összeházasodtunk az önmagában nagyon fontos és szép volt számunkra, de ettől nem lett a legfontosabb nap az életünkben. Akkor ennyi erővel lehetett volna az is, amikor eldöntöttük, vagy mikor találkoztunk vagy a fene tudja. Szerintem felesleges így kreálgatni, hogy a legfontosabb nap az életben. Ezt jobbára a kereskedők szorgalmazzák, akik az egész életedre rendelkeznek valami árucikkel és mindig azt mondják, minden egyes alkalommal, akár évente 2x is hogy ne sajnáld rá, ez a legfontosabb nap az életben. Na persze. Nekem minden napom ugyanolyan fontos!
Én nem pontoztalak le, de ne is haragudj... aki a GYK alapján értékeli az esküvőjét, azt nem tudom sajnálni. Nem lehet fontosabb néhány anonim vélemény egy általuk nem látott eseményről, mint a saját élményed. Ha igen, akkor baj van.
Kútba sem kell ugrani, csak azért mert itt azt mondják.
A helyén kell kezelni ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!