Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet utólag házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet utólag házassági vagyonszerződést kötni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
vagyonmegosztási szerződésnek hívják és bármikor elmehettek ügyvédhez, ő elkészíti.
2011. máj. 6. 22:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Arról van esetleg infód, hogy kb. mennyibe kerülhet? Próbálom keresni, de eddig nem találtam meg.
2011. máj. 6. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az az ügyvéd tarifájától függ!
2011. máj. 6. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,miylen bonyolult. az ügyvéd óradíjat fog számolni, az 6-160. ezer forint. (azért gondolom nem kell nektek a legdrágább
2011. máj. 6. 22:55
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem kell a legdrágább, és a szerződés sem lenne túl bonyolult, bár most így elképzelni sem tudom, hogy mi mindent kell konkrétan belefoglalni, és hogy az mennyi időbe telhet...

Szóval szerinted az reális elgondolás, hogy kb. 50 ezer forintból kijön?

2011. máj. 6. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
El kell mondani az ügyvédnek, hogy kb ennyitek van rám ez van, segít vagy sem. Ha kell, adok telszámot priviben, aki megcsinálja, vigyázzatok, mert több ügyvéd az összvagyon bizonyos százalékáért csinálja-az nem buli.:)
2011. máj. 6. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező!

A te neved egy virág, mely hasonlít egy gyöngyre?!

(ha te vagy az, akkor értened kell, ha nem akkor bocsi!)

:)

2011. máj. 6. 23:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Uhh, köszi a figyelmeztetést!

Szerintem a férjem cégének az ügyvédje megcsinálná, csak most annyira hirtelen jött az ötlet, hogy kössünk utólag szerződést, hogy gyorsan meg akartam tudni róla, amit csak lehet.

Köszönöm még egyszer a segítségedet! :)

2011. máj. 6. 23:05
 9/12 A kérdező kommentje:
A nevem nem virágnév, és a gyöngyhöz sincs köze! :)
2011. máj. 6. 23:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Sorry! :)
2011. máj. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!