Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik küldeni a násznépnek utólag a lagziról? (képek, videók)
Nemrég volt az esküvőnk, és nem tudom, mit szokott utólag az ifjú pár a násznépnek küldeni?
Hallom a családtagoktól, barátoktól, hogy a vendégseregünk tagjai szeretnék a videókat látni meg még több képet (kb: 150-et elérhetővé tettem a FB-on, de úgy tűnik, az nem elég). 3 DVD-t kaptunk, ezen az egész lagzi rajta van a reggeli fotózástól éjfél utánig. Önzőek vagyunk, ha nem szeretnénk átmásolni mind a 3 DVD-t mindenkinek? Elvégre ez a mi napunk volt, ez a mi felvételünk. Megértem, hogy őket is érdekli, és szeretnék magukat visszanézni, de ennek tényleg az a módja, hogy mindenkinek másolunk 3 DVD-t meg egy képes CD-it is küldünk? Ez sok macera nekünk, és tényleg ódzkodunk a dologtól, mégiscsak a mi felvételeink ezek.
Mit gondoltok, mi lenne a jó megoldás?
Megvágni a videókat nem lehet, nem kevés pénzbe kerülne.
Másoltok még plussz két példányt, odaadjátok a szüleiteknek, hogy intézzék a rokonoknál. Kölcsönadjátok, és másolnak maguknak, vagy felteszik a gépükre.
Én a barátaimnak elvittem pendrive-on a képeket, az 5 órás videóra senki nem volt ráizgulva.
Igaza van az első válaszolónak! Csináltok 2 példányt, s az körbejárja a rokonságot. Aki akarja, az fel is teszi a gépére, aki meg nem, az csak megnézi egyszer.
Nem hiszem, hogy a Ti dolgotok lenne minden rokonnak lemásoltatni a dvd-t.
Szülőknek még oké, de x.rokonnak már nem. Legalábbis én még ilyesmiről nem hallottam.
Az a baj, hogy a rokonság eléggé szanaszét lakik az országban. Ez sajnos nem járható út, hogy kiadunk 1-1 példányt mindkét családba, aztán majd ők megoldják.
Meg tényleg az, hogy nem szeretném, ha meglenne nekik a kb 5 órás videóanyag. Az a miénk, nem? Ha én elmennék egy lagzira, utána eszem ágában sem lenne elkérni az ifjú pártól a teljes videóanyagot. Az az övék. Vagy csak én gondolom így?
Tényleg szívesen adnék nekik kb 40-50 percnyi videót, amin összevágva szerepelnének azok a részek, amelyeken ők szerepelnek főleg (vendégvárás, vacsora, mulatság, menyasszonytánc, vonatozás), de sajnos elég vaskos pénzért tudnák ezt összevágni nekünk.
Amúgy készült egy 6 perces kis klip a legjobb pillanatokból. Arra gondoltam, azt küldjük el nekik válogatott fotókkal együtt egy DVD-n. De van egy sejtésem, hogy kevesellni fogják... hogy még sok mindent nem láttak.
Ez igaz is lenne, de könyörgöm... az a mi felvételünk!
Olyan önzőnek érzem most magam :(
Tudod ki a fene kíváncsi 3 DVD-nyi anyagra?! Esetleg a nagyon unatkozó öregasszonyok. Azok meg a DVD-vel amúgy se tudnának mit kezdeni.
Bőven elég az FB album 150 képpel. Még sok is...
Teszentisten...a 150 kép sok nekem is.
Inkább elküldeném azt a 6 perces klippet.
Megjegyzem 10-15 éve a videó korában mi megkaptunk néhányat, de az 1-2 órás volt, megnézhettük kölcsönben szomszédtól vagy közeli rokontól. Video se intimebb, mint 150 kép...éppen elég az, túl fogják élni, hogy nincs.
A 6 perces összefoglaló is fent van a neten, azt is láthatja bárki. Annyi még igaz, hogy nem minden családból van fent valaki a FB-on. De kb 10-15 ember az, a 80 fős násznépből, akik még valszeg semmit sem láttak, se képet, se videót. A többiek látták a 150 képet és a kis videót.,
Na, az lesz akkor, amit eddig is gondoltam. Küldünk nekik egy csomó képet, azokat is, amelyeken ők szerepelnek (mert az én FB profilomnál érhető módon azok szerepelnek, amelyeken mi vagyunk a központban), meg elküldjük nekik a kis videót, mindezt 1 DVD-n köszönőlevéllel, és jónapot :).
Köszi mindenkinek! :) Akinek van még véleménye, szívesen meghallgatom.
Aki hisztizik érte annak a családjának másold le a dvd-t. Nem olyan drága egy dvd 130 Ft körül már van. Annyira akarja akkor ezen ne legyen vita.
Mondjuk teljesen nem értem mi a baj, azzal ha látják a videót, hisz ott voltak akkor is látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!