Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek illik ajándéklistá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik ajándéklistát írni?

Figyelt kérdés

az esküvőnkre nem szeretnék mindenféle felesleges nászajándékot kapni , de pénzre sincs nagyon szükségünk, csak bizonyos háztartási cuccokra.

ezekről írnánk pontos listát (típus stb)

és ezt a meghívóhoz mellékelnénk

2012. szept. 30. 09:59
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

Ha pénzt kapsz, abból is megveheted...

Én nem írnék, de te tudod.

2012. szept. 30. 10:10
 2/44 anonim ***** válasza:

Ennek így nem sok értelme van. Lehet, hogy a listáról többen is ugyanazt választanák.

Felénk régen az volt a szokás, hogy a násznagyok személyesen vitték el a meghívót a listával együtt. Mindenki kiválasztotta, amit venni akart. Így nem kaptak több azonos dolgot.

2012. szept. 30. 10:10
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradjatok inkább a pénznél...Én zokon venném, ha kapnék egy listát, és esetleg az anyagi helyzetemnek megfelelő ajándékok már elfogytak volna róla. Meg vagy odaírnád, hogy milyen márka milyen típus (és még az sem biztos, hogy így betartják), vagy kapnál mindenből valami tesco gazdaságos, vagy legolcsóbb márkásat...
2012. szept. 30. 10:13
 4/44 anonim ***** válasza:

Maga az ötlet nem rossz és érthető is, csak nehezen kivitelezhető sértődés nélkül. Jó példa erre az, amit előttem is írtak: mi van, ha elfogytak az anyagi helyzetéhez mérten választható ajándékok? Meg ha ilyen formában külditek ki, akkor lehet, hogy többen is azt választják. Korábban olvastam, hogy van olyan oldal, ahol lehet ilyen listát csinálni, és jelzi, ha már valamit kiválasztottak (nem tudom, nálunk is van-e ilyen, külföldön biztos van). Ha már mindenképpen marad a lista, akkor szerintem legyen így, mert úgy nincs értelme, ha nem tudja senki, hogy mi az ami már ki van lőve.

Illetve szerintem vessétek fel, hogy ha valaki nem tud olyan ajándékot választani, ami belefér az anyagi keretébe, az adjon pénzt névtelenül egy borítékban. Így nem olyan megalázó.

2012. szept. 30. 10:25
 5/44 anonim ***** válasza:
75%

Én nem írnék, szerintem ha én ezt tenném nem is jönnének el az esküvőmre..Persze te dolgod...

Szerintem abból a pénzből amit kaptok megtudtok venni jó pár dolgot.

2012. szept. 30. 10:29
 6/44 anonim ***** válasza:
75%
sztem nagyon gáz. Inkább mondjátok, h. pénzt kértek.
2012. szept. 30. 10:34
 7/44 anonim ***** válasza:
41%

Én őszintén szólva sosem értettem, hogy akár pénzt minek adni. Mi van azzal, aki nem TUD?

Jó, akkor ne menjen el az esküvőre, lehet mondani persze ezt is... De nekem fura, hogy az esküvők a pénzről és ajándékokról szólnak, bocsi. :(

2012. szept. 30. 10:38
 8/44 anonim ***** válasza:

Voltam már olyan esküvőn,ahol már évekkel ezelőtt az interneten volt fent egy lista és od voltak felírva, hogy miket szeretnének kapni.Most visszagondolva ahhoz képest, hogy nem egy celeb,nem is egy hatalmas puccos esküvőről volt szó,elég hülyén vette ki magát, hogy ilyen listát vettek.Ráadásul a pár sem volt hivalkodó természet.Szóval sokan fújjolták ezt a módszert.

Én azt mondom az a biztos, ha pénzt kértek.Amúgyis ha valamiből ugyanazt megkapnátok másoktól,akkor szépen eladjátok,vagy elteszitek későbbre,elcserélitek,akármi.

Örülni kell mindennek,amit kaptok.Nem mindenki tudja megengedni magának, hogy azt vegyen,amit ti szeretnétek kapni!

2012. szept. 30. 11:12
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

Milyen árkategóriában?

Mert ha 30-40 ezerről indul akkor pofátlanság.

De ha van közte bőven olcsóbb is akkor szerintem nem. Végül is a nászajándéknak az volt a lényege, hogy az ifjú párt eszközökkel lássák el. Mostanában ment ez el a pénz felé.

2012. szept. 30. 11:26
 10/44 anonim ***** válasza:
74%
Hogy választanák a listáról többen ugyanazt?? A listát olyan boltnak kell leadni, ahol direkt van ilyen szolgáltatás. A násznépnek pedig csak megmondod melyik boltokban keressék a listát. Ott megnézik, megveszik, az eladó lehúzza, kész. Online lista is van, ott amit megrendelnek a vendégek, automatikusan eltünik a listáról. Mindenki olyan értékben vásárol ahogy akar, meg lehet rendelni egy poharat, törölközőt, vagy akár egy porszívót, mixert. Az esküvő után az üzlet az ajándékokat becsomagolva küldi a párnak. Ez egy isteni módszer.
2012. szept. 30. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!