Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illik ajándéklistát írni?
Figyelt kérdés
az esküvőnkre nem szeretnék mindenféle felesleges nászajándékot kapni , de pénzre sincs nagyon szükségünk, csak bizonyos háztartási cuccokra.
A vendégek közül senki sem kérte, hogy luxusszállodában szállásold el őket. Sőt, tovább megyek: senki sem kérte (gondolom), hogy hívd meg.
Én el sem mennék, az biztos.
"60-tól kezdődően": mivel feltételezem, hogy nem 60,- Ft-ról beszélünk, hanem 60.000,-ről, ehhez csak annyit tudok mondani: nekem kb. ennyi a havi fizetésem! A legszeretettebb családtagomra sem tudnék ennyit áldozni. Nem nem akarnék, NEM TUDNÉK!!!
2012. szept. 30. 15:36
22/44 A kérdező kommentje:
vidéki az egész rokonság, köztük külföldiek is muszáj valahova elrakni őket, és nem a leggagyibb helyre gondoltunk azért..szerintem 60ezer ft egyáltalán nem sok, nem egy autót kérünk hanem csak valami apróságot..turmixgép, tűzhely, mikró stb
2012. szept. 30. 16:10
23/44 anonim válasza:
60e Ft nem sok?? hülye vagy te??
2012. szept. 30. 16:12
24/44 anonim válasza:
Persze 60 Ft nem sok, ennyi a minimálbér majdnem miről beszélsz, van aki egy hónapig minden nap ezért dolgozik. Azért a nászajándék mellé még jön, hogy valahogy oda is el kell jutni az sem két fillér, és valamit fel is kell venni. Ez már 100 ezer Ft. Ne haragudj de nekem nem érne meg ennyit az esküvőd. Ennyire sznob menyasszonyt is régen járt itt, előre sajnálom a férj jelöltedet.
2012. szept. 30. 16:17
25/44 anonim válasza:
Na, megint egy újgazdag kis liba... "60 ezer forint nem sok" - meg a jó .... most majdnem mondtam valamit.
Ennyiből élek egy hónapban! Tudod, ilyen is van.
"csak egy kis apróságot... tűzhely" - képzeld el, kb. egy éve tervezzük, hogy tűzhelyet kéne cserélni, de NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK!!!
Az ilyeneket úgy megtépném!
2012. szept. 30. 16:20
26/44 anonim válasza:
Mikor elolvastam a kérdést, és az első pár választ még úgy gondoltam, hogy kiállok a nászajándék listád mellet. De ahogy megláttam a későbbi hozzászólásaidat megváltozott a véleményem. Ha engem hívna meg valaki úgy az esküvőre, hogy megmondja mit vigyek neki ajándékba, hát fix, hogy nem mennék el. Elvárod az ajándékot a szállásért cserébe? Azért ez már a pofátlanság teteje. És édesem a 60 ezer forint a többségnek bizony sok pénz, nagyon sok... Van aki ennél kevesebből él egy hónapban. Örülj neki, hogy neked van mit a tejbe aprítani.
2012. szept. 30. 16:45
27/44 anonim válasza:
hálát adok, hogy nincs ilyen barátnőm, rokonom ...
Volt, akinek falusi lagziban "csak" kristálypohár-készletet tudtam adni, remélem, arról is eszébe jutok, volt akinek több pénzt, mikor hogy álltam.
Utálom azt is, amikor a meghívón versecskében mondják el, hogy bizony pénzt kérnek, a többit lesz...rják.
2012. szept. 30. 19:04
28/44 anonim válasza:
ha a meghívottak közt mindenki rendesen ki van tömve lóvéval, akkor nem gáz ilyet kérni, hiszen tényleg vannak olyan emberek, akiknek ez aprópénz. ha te ilyen vagy, akkor a bizonyára a rokonaid, barátaid többsége is ilyen.
2012. szept. 30. 19:20
29/44 anonim válasza:
Hát ez bolond...:D:D:D
60eFt nem sok??? tényleg?? Hol nem sok cicuka??? Ja gazdagéknál...:D
Aszongya luxus szállóba ingyen szoba és elvárható.
Ők se várták el tőled b*szom a falat, hogy luxus szállóba paterold őket.
2012. okt. 1. 08:58
30/44 anonim válasza:
Félretéve az egyébként igen közönsége megjegyzésedet arról, hogy mi "elvárható" javaslom, hogy a családon belül beszéljétek meg, hogy ki koordinálja az ajándéklistát. Ilyenkor az ő nevét és elérhetőségét is feltüntetik a meghívón, és a násznép vele egyezteti, hogy ki melyik megálmodott ajándékot vásárolja meg. Ez a személy általában a testvér, vagy közeli családtag szokott lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!