Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik megkérni, hogy hívjon meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik megkérni, hogy hívjon meg?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársam szombaton férjhez megy. 14-16 éves korunkban legjobb barátnők voltunk, 3 évig szinte szétválaszthatatlanok. Aztán meglazult köztünk a barátság, más-más városba költöztünk, de néha írtunk egymásnak 1-2 kedves sort.

Nagyon szeretném látni, hogy milyen lesz fehér ruhában, hogy mennyire boldog a párja mellett. Szerintetek bunkóság vagy illetlenség megkérdezni, hogy elmehetnék-e megnézni a kikérőjét, vagy a polgári vagy a templomi esküvőjét, hogy lássam őt férjhez menni? Vinnék neki egy kis ajándékot is, mondjuk képeslapot 5000 Ft-tal.

2012. szept. 3. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hívott meg, akkor az. Sajnos ez van.
2012. szept. 3. 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
A héten megy férjhez.Hagyd szerintem békén... Ha megakart volna hívni,hetekkel ezelőtt megtette volna... Akármennyire is szervezett egy esküvő, plusz 1 főre már van, hogy necces kalkulálnia a házasulandóknak..
2012. szept. 3. 16:39
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem véletlenül nem hívott meg. Én egyáltalán nem díjaznám a kérdésedet, mivel igent nem akarok mondani, nemet meg bunkóság...
2012. szept. 3. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Ezek szerint neki nem jelentett annyit, mint neked. Így meg szerintem neked sem éri meg elmenni.
2012. szept. 3. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk gyakran előfordul, hogy a polgári esküvőn akár még idegenek is megjelennek. A templomi esküvő már meghívásos jellegű, de a polgári szertartáson bárki részt vehet. Nem tudom, hogy felétek mi a szokás. Nekem például jól esett, hogy olyan régi osztálytársaim is ott voltak a polgári szertartáson, akiket azelőtt már évek óta nem láttam, és eszembe sem jutott, hogy esetleg eljöhetnének, hiszen a kapcsolatot sem tartottuk.
2012. szept. 3. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
23%

Most májusban ment férjhez egy gimnáziumi osztálytársam, nem hívott meg se az eljegyzésére, se az esküvőre, pedig jó volt a kapcsolatunk. Ez van. Utólag írtam neki facebookon, hogy sok boldogságot azt ennyi. Nem vettem szívre, majd 100-szor meggondolom, hogy esetleg én meghívom-e az esküvőmre, ami nem mostanában lesz. :D

20L

2012. szept. 3. 16:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vettem szívre, majd 100-szor meggondolom, hogy esetleg én meghívom-e az esküvőmre, ami nem mostanában lesz."

De nem vetted a szívedre.

2012. szept. 3. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:
12%
Hát nem is. :)
2012. szept. 3. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

ha a polgárira nem is (oda hívatlanul beállítani necces) de a templomi esküvőre szerintem nyugodtan elmehetsz meghívás nélkül is, nálunk mindig van benn egy csomó olyan ember is, aki nem vendég, mert Isten háza ugye bármikor, bárki előtt nyitva áll...

és mikor kilép az ajtón az ifjú pár, akkor nyugodtan gratulálhatsz is nekik, adhatsz ajándékot is, ha szükségét érzed - ehhez nem kell meghívatni magad

az bunkóság volna

2012. szept. 3. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik szerint meghívatni magad erőltetett dolog és csak kellemetlen pillanatokat okozol vele mindenkinek :( Sajnálom.
2012. szept. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!