Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik megkérni, hogy hívjon meg?
Egy volt osztálytársam szombaton férjhez megy. 14-16 éves korunkban legjobb barátnők voltunk, 3 évig szinte szétválaszthatatlanok. Aztán meglazult köztünk a barátság, más-más városba költöztünk, de néha írtunk egymásnak 1-2 kedves sort.
Nagyon szeretném látni, hogy milyen lesz fehér ruhában, hogy mennyire boldog a párja mellett. Szerintetek bunkóság vagy illetlenség megkérdezni, hogy elmehetnék-e megnézni a kikérőjét, vagy a polgári vagy a templomi esküvőjét, hogy lássam őt férjhez menni? Vinnék neki egy kis ajándékot is, mondjuk képeslapot 5000 Ft-tal.
Most májusban ment férjhez egy gimnáziumi osztálytársam, nem hívott meg se az eljegyzésére, se az esküvőre, pedig jó volt a kapcsolatunk. Ez van. Utólag írtam neki facebookon, hogy sok boldogságot azt ennyi. Nem vettem szívre, majd 100-szor meggondolom, hogy esetleg én meghívom-e az esküvőmre, ami nem mostanában lesz. :D
20L
"Nem vettem szívre, majd 100-szor meggondolom, hogy esetleg én meghívom-e az esküvőmre, ami nem mostanában lesz."
De nem vetted a szívedre.
ha a polgárira nem is (oda hívatlanul beállítani necces) de a templomi esküvőre szerintem nyugodtan elmehetsz meghívás nélkül is, nálunk mindig van benn egy csomó olyan ember is, aki nem vendég, mert Isten háza ugye bármikor, bárki előtt nyitva áll...
és mikor kilép az ajtón az ifjú pár, akkor nyugodtan gratulálhatsz is nekik, adhatsz ajándékot is, ha szükségét érzed - ehhez nem kell meghívatni magad
az bunkóság volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!