Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó dolog megkérni a koszorúslányokat és az örömanyákat, hogy a csokraikat a lagzin tegyék bele az asztalra kirakott vázákba?
én mikor kosz.lány voltam, direkt kértem egy vázát a pincértől a virágaimnak. próbáld úgy ültetni őket, hogy egyenlően legyenek 'szétszórva' a teremben. Ha csak kiteszed a vázát, már maguktól bele fogják tenni, nem is kell kérni.
És ki se jön belőle, hogy a díszítés miatt szeretnéd :)
nem bunkóság sőt, mi kérés nélkül is beleraktuk a virágokat az asztalon lévő vázába, nehogy elhervadjanak.
szerintem jó ötlet
Valójában, nem! Mert ha a csokrok belekerülnek a vázába, már sokkal jobban járnak, mintha kókadozzanak egész este valahol a hátsó asztalon, a fogas alatt. De ha arra számítasz, hogy ennek dekorációs tartalma lesz, akkor igen, -bunkóság, azonkívül akkor sem lesz dekorációs értéke, ha tényleg belekerülnek a kitett vázába.
Miért? Feltételezem, hogy az örömanyák a menyasszonyi asztalhoz igen közel ülnek, tehát a csokraik is ott lesznek, ahol a tied, vagyis a főasztalál. Ott lesz 3, és azonkívül lesz még több asztal, ahol semmi. És ezenkívül még legalább kettő, a koszorúszlányoké, ami, gondolom, méretben is sokkal kisebb, szóval, ezeket beszámítani a teremdekorációba?????????, elég nagy gááááz.
Ha nem akarsz külön költséget a dekorációra,akkor ezt vállald fel. Ez van!! Semmi baj. A legjobb, hamindenki addig nyújtózkodik, amig a takarója ér! Mást sem látunk a környezetünkben, mint hogy családok lehetetlenülnek el,azért mert többre vállalkoznak, mint tehetnék.
És tetess vázát minden csokrot kapott hölgy terítéke elé, és minden felszólítás nélkül bele fogják tenni a csokrukat. Ez figyelmességnek elmegy, esküvői dekornak semmi képpen sem, azt még 5 db, vázába tett csokor sem tudja adni, ahhoz egy kicsit több kell.
Tudomásul kell venni, a közmondás igazságát: hogy szűzen maradni és hásaéletet élni -egyszerre nem lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!