Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy nem hívott meg az esküvőjére? Mármint nem adott meghívót.
háááát...
biztos elszámították magukat, és elfogyott.
Kérdésedre válaszolva: nem, nem teljesen normális.
Családonként 1 db meghívó jár. Ha a szüleid kaptak, akkor az rád is vonatkozik.
És ha a kérdező nem lakik együtt a szüleivel akkor neki is ugyan úgy jár.
Egyébként meg ha már meghívnak valahová ez esetben egy esküvőre akkor igen is legyen meghívó és ne csak szóban közölje
Én a nagyszüleimmel és szüleimmel élek együtt, a nővérem külön, és amikor a nővérem ment férjhez, ők külön adtak meghívót a mamáéknak, szüleinknek és nekem is. A többi meghívotthoz is személyesen mentek el, meghívóval együtt (a sógorom akkor mutatkozott be a legtöbb rokonnak) :)
Azt nem tudom, hogy az unokatestvéred miképp vélekedik a dologról, esetleg finoman rákérdeznék, számíthatok-e meghívóra, vagy a telefonos meghívással vegyem elintézettnek a dolgot.
26/N
Sztem több lehetőség van:
1. Meghívott és küldött meghívót, de még nem kaptad meg, vagy elveszett a postán.
2. Természetesnek veszi hogy elmész és nem küldött meghívót,(ebben az esetben szóban hívott meg).
3. Nem hívott meg, csak elmondta hogy lesz esküvője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!