Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinált már valaki saját kezűleg meghívót?
Figyelt kérdés
Ötletek, jó tanácsok érdekelnének! Doboz meghívót szeretnék csinálni. Pauszpapírra vajon tudok itthon nyomtatni? Milyen ragasztót használtatok a díszítés rögzítéséhez? Minden érdekel!2011. nov. 6. 10:42
1/4 anonim válasza:
Én ezt a fajtát csináltam saját kezűleg :)
Az alap ugyanez, amit a képen látsz:
A5-ös pausz papírra lett kinyomtatva (anyu kollegája nyomtatta ki otthon, sima tintasugaras nyomtatóval), ez fel volt tekerve, egy szál rózsa bele volt tűzve (műrózsa) és bordó szalaggal át volt kötve.
Volt rajta saját fotónk is stb. Nekem nagyon tetszett és minden meghívott odáig volt tőle :)
Panton papírboltból rendeltem mindent, nagyon jó áron :)
2/4 anonim válasza:
Mi teljesen sima narancssárga papírra nyomtattuk ki a szöveget, feltekertük és fehér selyemmel átkötöttük. Azért lett narancssárga a meghívó, mert az egész esküvő narancs és fehér volt(díszítés)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó dolgokat láttam a pantonon, köszönöm!
2011. nov. 6. 13:41
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!