Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját kezüleg hogyan tudnék esküvői meghívót készíteni?
Menj be egy papírboltba, és válassz jobb minőségű, szép és keményebb papírt. Tervezd meg a meghívó szövegét számítógépen, (bár ha van olyan szép a kézírásod, akár mindegyikre külön is rákörmölheted a szöveget), válassz tetszőleges betűtípust, betűszínt elrendezést, esetleg dekorációt. Majd nyomtasd ki, csak vigyázz, mert a színes papíron a nyomtatott színek mindig torzítanak egy kicsit. A fehér papír a legjobb erre.
Az elkészült meghívókat aláírhatjátok kézzel, illetve az aláírást nyomtatni is lehet. Szintén lehet rá ragasztani ízlés szerinti dekorációt: gyöngyöket, masnit, vagy bármit, ami íz ízlésetekbe vág.
Nekünk saját készítésű volt két éve, és mindenki a csodájára járt. :)
Nincs jó kézügyességem, de számítógéphez és a képszerkesztéshez jól értek, így készítettem egyedi szöveget, fényképpel. Hobbikellékesnél vettem pauszpapírt, arra kinyomtattam, az A5-ös méretű meghívókat feltekertem, kicsi szalaggal átkötöttem és kis kémcsőre hasonlító virággal díszített üvegcsébe (amit írószerboltban vásároltam) beledugtam.
A végeredmény tökéletes lett! :)
Szerintem esküvős oldalakon biztos találsz még tippeket, ötleteket! Csak egy kis kreativitásra van szükség!
Sok sikert!
szia!
Nálunk én ( az egykori menyasszony) készítettem a meghívókat. Egyedi ötlet, egyedi betűk, egyedi szöveg.. képeket simán be lehet szúrni bárhonnan. A/5 ös lapra nyomtattam, a fele volt 1 meghívó,avagy 1 lap/ 2 meghívó.A végén annyira belejöttünk, hogy az egykori vőlegény (már a férjem) még a borítékra is számítógéppel+ nyomtatóval szerkesztette a feliratot :))
Mivel rajztanár vagyok, nem is bíztam volna ezt másra.
Mi a meghívó belsejét nyomtattuk díszes betűkkel, vaj színű papírra feketével (így munkahelyen le tudtam fénymásolni az egészet), a külsejére meg linómetszettel nyomdáztam 2 hattyú képét bordóval (amit én készítettem, jó érzés volt, hogy nem loptam le más képét). Bordó borítékba tettük, amit lyukasztóval még díszítettünk (így megjelent a vaj szín a borítékon is).
Ha ennél egyszerűbbet szeretnél, akkor javaslom az elegáns papír-boríték mellé kis selyem szalaggal átkötni.
Szerintem nagyon sok múlik a papírok minőségén. Bp.-en itt vannak a legjobbak, azt hiszem, meghívó készítéssel is foglalkoznak, lehet tőlük ötleteket lopni:
panton.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!