Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány/nő, aki magasról tesz az esküvőjére?
Nagyon gyakran hallom, hogy ez egy nő életében a legfontosabb nap,és látom, hogy ezek a nők tényleg milyen izgatottak és boldogok.
Engem nemcsak hogy nem érdekel, de legszivesebben kihagynám az egészet, fél fillért is sajnálnék rá, nemhogy százezreket,milliókat..Számomra az ideális esküvő 2 tanúval lenne, senkit se hivnék meg, nem lenne lagzi,nem lenne ünneplés (max kettesben), se semmi, csak tudom, hogy nem tehetem meg, mert a családom egy életre megbántódna.Szeretnék férjet magamnak, sőt a házasélet kifejetten érdekel, de az esküvőtől egyszerűen kiráz a hideg.
Amugy nagyon nőies tipus vagyok, imádok romantikázni, csak ez valahogy nem érdekel.Van még rajtam kivül ilyen ember?
Van. Én ilyen vagyok, és mégis egy 90 fős lagzim lett. Én is csak két tanúsat, szülőset szerettem volna. De a család kiakadt, a barátnőim meg pláne. Így lett "rendes" ruhám, templom, házasságkötő terem, eszem-iszom... nagyon jól sikerült.
Ja, és én dolgoztam, a férjem szervezett le mindent, én még az éttermet se láttam, csak mikor már mentünk oda a násznéppel :) Szóval se diszítés, se zenekar, se semmivel nem foglalkoztam, csak a ruhámmal, de azzal muszáj volt, mert fel kellett próbálni...
Huh, nekem nem kell nagy lagzi. Családi körben összejövetel (ami amúgy is szokott amúgy lenni), csinos ruha - de nem nagy esküvői...
Ciki vagy nem ciki, nekem ez az egész nem tetszik.
Bocsi, de te nem úgy tűnsz, mint aki magasról tesz rá. Pontosan tudod, mit akarsz, tehát foglalkozol vele.
Én nem mondom, hogy teszek rá, de most még nem különösebben izgat. Ha belegondolok, nyilván lesz egy nagy buli, mert imádunk bulizni. Persze a legtöbben begyepesedett vénemberek, mire megházasodnak, nem csodálom, hogy akkor már nem akarnak bulit rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!