Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van még olyan lány/nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány/nő, aki magasról tesz az esküvőjére?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran hallom, hogy ez egy nő életében a legfontosabb nap,és látom, hogy ezek a nők tényleg milyen izgatottak és boldogok.

Engem nemcsak hogy nem érdekel, de legszivesebben kihagynám az egészet, fél fillért is sajnálnék rá, nemhogy százezreket,milliókat..Számomra az ideális esküvő 2 tanúval lenne, senkit se hivnék meg, nem lenne lagzi,nem lenne ünneplés (max kettesben), se semmi, csak tudom, hogy nem tehetem meg, mert a családom egy életre megbántódna.Szeretnék férjet magamnak, sőt a házasélet kifejetten érdekel, de az esküvőtől egyszerűen kiráz a hideg.

Amugy nagyon nőies tipus vagyok, imádok romantikázni, csak ez valahogy nem érdekel.Van még rajtam kivül ilyen ember?

2011. szept. 19. 14:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Korodat leírnád?
2011. szept. 19. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem érdekel, én is csak szűk családot akarok,párom is. Viszont szüleim nem örülnek neki,ők mindenáron akarnak rokonokat,szomszédokat,mert hát a szokás úgy tartja,hogy vissza kell őket hívni...csak ez már nővéremnél megvolt ezt mondtam nekik is, de nem engednek az elképzelésükből.
2011. szept. 19. 14:59
 13/22 SzilKa ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok... szerencsére a férjem is úgy gondolta, hogy jobb a két tanús esküvő, mi így éreztük magunkat igazán jól :) a szülőknek jóval előre szóltunk, hogy így tervezzük, így nem lett belőle sértődés, megértették.
2011. szept. 19. 15:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok nagy esküvőt. ráadásul nem szeretem a lagzikat. tök sok párnál azt látom, hogy kölcsönt vesznek fel, vagy mindenhol, megbeszélik, h mindent utólag fizetnek ki, és az egész lagzi alatt aggódnak, h legyen meg a pénz. utána meg elmennek a szomszéd városba 2 napra "nászútra" mert nem telik többre. hát nekem inkább legyen egy 2 hetes all inklusive török vagy egyiptomi nászutam 600 ezerért, mint nagy esküvőm 1,5 milláért. nekem többet ér egy gyönyörű nászút. ahonnan mondjuk már 3an jövünk haza :)
2011. szept. 19. 15:05
 15/22 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, és igazából még nem gondolkodom komolyan az esküvőn, csak valahogy eszembe jutott ez a kérdés..

Köszi a válaszokat amugy, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül.:)

2011. szept. 19. 15:12
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

Sokan vannak ilyenek, sőt egyre többen. Nekem is ezt ajánlották, de mi a férjemmel tojtunk erre és akkora bulit csaptunk az esküvőnk alkalmából a családdal, meg a barátokkal, hogy azóta is emlegetik... és még csak nem is került milliókba, ráadásul több visszajött, mint amennyit költöttünk rá, bár nem ez volt a lényeg.

Én úgy gondolom, aki szereti megünnepelni pl. a születésnapokat, a Karácsonyt, vagy a ballagását, vagy bármilyen más alkalmat, az szereti megünnepelni ezt is. Hogy sok ismerőssel, rokonnal akarja megosztani az örömét, vagy inkább csendesebben, kettesben ünnepel, az emberfüggő.

De olyan is van, aki nem szeret ünnepelni, ő nem ünnepli meg.

Felesleges azon vitatkozni, melyik a jobb. Az számít, hogy a házasulandók meg tudjanak egyezni ebben és hasonló elképzeléseik legyenek erről, vagy legalábbis közös nevezőre tudjanak jutni.

2011. szept. 19. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
15:05-ös! Én dettó ugyanez vagyok. Milliószor jobban érdekel a nászút, mint maga az esküvő/lagzi. Inkább legyen kéttanús-szülős kis meghitt és utána egy óceáni hajóút (ez az álmom), mint hogy egy százezrekbe kerülő esküvő után egy balatoni hétvége. Hisz csak egyszer van nászútja az embernek egy életben, ugyebár? ;)
2011. szept. 19. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért nem teszek rá, a ruháról pl. van konkrét elképzelésem, de százezreket sajnálnék az eseményre kidobni,és azt se akarom, hogy valaki, aki fontos lenne, azért ne jöjjön el, mert pénzt "kell" adni. A szertartás után lenne egy szűk körű vacsora (család, közeli barátok), különösebb "lagzira" nem vágyom. A romantikát én is szeretem, mint a kérdező, de azt lehet hétköznap, ingyen is :) És az a lényege egy kapcsolatnak, hogy a mindennapokban ússz a boldogságtól, ne csak egy napig!
2011. szept. 19. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Talán azok a nők csapnak nagy hűhót körülötte, akiknek ez az egyedüli életcéljuk, nincsenek tanulmányi, szakmai stb. ambícióik, így e napon élik meg a személyes sikerüket. (Nem ítélkezésképpen mondom!)

17.00

2011. szept. 19. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

Alapvetően racionális ember vagyok, de nem tagadom meg a romantikus oldalamat sem. Az én esküvőm 5 fős volt plusz fotós.

Van, aki a nagy hacacárékat szereti - pl. az uokanővéremnek 600 fős lagzija volt, de a házassága az első perctől kezdve maga a pokol mert a nagynéném csak a pénz miatt erőltette rá a srácot -,azt is tudomásul veszem, de engem is kiráz a gondolatától is a hideg.

Úgyhogy ne aggódj, vannak más típusú nők is, nem csak olyanok, akiknek egyetlen álma a nagy és tökletes esküvő. De őket sem kell ezért megvetni! Minden ember más és más. Én nem tudnám elképzelni az életemet így, de elfogadom, hogy vannak, akiknek ez nagyon is fontos.

2011. szept. 19. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!