Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek illik ajándéklistá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik ajándéklistát írni?

Figyelt kérdés

az esküvőnkre nem szeretnék mindenféle felesleges nászajándékot kapni , de pénzre sincs nagyon szükségünk, csak bizonyos háztartási cuccokra.

ezekről írnánk pontos listát (típus stb)

és ezt a meghívóhoz mellékelnénk

2012. szept. 30. 09:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Nekem ebben csak az a taszító, hogy nem lehet tudni, hogy a kedves meghívottak közül ki milyen anyagi helyzetben van. Lehet, hogy úgy tűnik, mintha, de bejön egy váratlan kiadás, és k.rvára nincs 60ezer forintjuk az ajándékra, mert mondjuk kell a pénz rezsire. Na szóval sztem meggondolatlan vagy és egy csöppet beképzelt. 60ezer nem sok pénz... kössszépen. Az átlagembereknél (lásd GYIK-válaszok), egy nem túl távoli ismerős vagy rokon is 20-30 ezret szokott adni max., ha pénzről van szó. Aztán. Lehet azzal jönni, hogy bezzeg én elszállásoltam őket a luxusszállodába... de kérték ezt? Nem? Akkor meg? Ha elvársz vmit azért, amit teszel, az baromira nem szívesség, hanem merő önzőség.

Abban az esetben tartanám a listát jó ötletnek, ha:

-tényleg minden anyagi helyzethez mérhetően van ajándék (mittudomén, pl. színházjegy, teáskancsó, igényesebb lábtörlő, falikép, tényleg bármi, ami nem több tízezres áron van, nemhogy 60e fölött...

-lehet vhogy követni, hogy ki mit választott

-nem sértődsz meg azon, ha véletlenül mégis ugyanazt kapod, nem vágod ki a hisztit, és ha esetleg olcsóbb kategóriás terméket kapsz, akkor is jó szívvel fogadod, mert a fene tudja, hogy az adott család mennyi pénzből tud gazdálkodni

vagy: értelmes ember úgyis meg fogja kérdezni, mit vegyen (főleg ha ismeri a stílusodat és a habitusodat ezek alapján...). Aki nem, az egyébként is vagy sóher, és egyébként is keresne kiskapukat, vagy tényleg meg szeretne lepni, mert neki az ajándékfelfogásában a meglepetés a legfőbb elem. Aik megkérdezik, azoknak elmondjátok, hogy mi kell. A többihez jó pofát vágtok, vagy eladjátok Vaterán.

2012. okt. 2. 10:57
 32/44 A kérdező kommentje:

ismerem az anyagi helyzetüket,ha lenne köztük csóró akkor tőlük nem kérnék.

viszont ha már írok listát, akkor vagy pontosan azt kapjam amit kérek, vagy a pénzt.

2012. okt. 2. 11:55
 33/44 anonim ***** válasza:

Hát te nem semmi vagy, hallod. Szégyelld magad! Minden megnyilvánulásoddal bizonyítod a sekélyességedet! Undorító!!

"Csóró"?????????????????

2012. okt. 2. 12:18
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsátok szegényt :))) Pont elég rosszul fogja magát érezni, ha majd elkezd öregedni, és megjelennek a férjecske fiatal szeretői.
2012. okt. 2. 14:08
 35/44 anonim ***** válasza:

Csóró? Mi az hogy csóró?

Na jó elmész te mostmár....oda...:@

2012. okt. 2. 15:55
 36/44 anonim ***** válasza:

á, akkor majd kap házassági évfordulóra férjecskétől bérletet ráncfelvarrásra vagy a kozmetikushoz

(jó, tudom, most is jár, mert ő nem olyan igénytelen, mint én, a csóró)

2012. okt. 2. 20:03
 37/44 A kérdező kommentje:
20éves fiú vagyok
2012. okt. 2. 20:12
 38/44 anonim ***** válasza:

Még rosszabb... Nem tudom, miért, de ilyen viselkedést max. nőből néztem ki. Ilyen kis plázafruskából...

(Pedig én is nő vagyok amúgy...)

2012. okt. 2. 20:29
 39/44 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, nő. És idősebb. Egy 20éves srác, akinek a seggén még ott a tojáshéj, és valószínűleg semmit nem tett még le az asztalra, mit csórózik itt mást meg nagyzol, hogy neki bezzeg a márkás kell, és ha nem azt kap, akkor... jééééézus... tipikus újgazdag sznob gyökér.
2012. okt. 2. 21:41
 40/44 anonim ***** válasza:
Aha persze 20. éves fiú majd pont mosógépet szeretne nászajándékba. Majd el is hiszem.
2012. okt. 2. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!