Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek illik ajándéklistá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik ajándéklistát írni?

Figyelt kérdés

az esküvőnkre nem szeretnék mindenféle felesleges nászajándékot kapni , de pénzre sincs nagyon szükségünk, csak bizonyos háztartási cuccokra.

ezekről írnánk pontos listát (típus stb)

és ezt a meghívóhoz mellékelnénk

2012. szept. 30. 09:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

utolsó, a kérdező azt írta, a meghívókhoz mellékelék, szóval nem tudnák, mit választottak már ki....

Kérdező! én nem írnék listát, kaptok pénzt úgyis, majd abbó megveszitek

2012. szept. 30. 12:18
 12/44 A kérdező kommentje:

úgy szeretnénk hogy mindenkinek 1dolgot írnánk a meghívóra.

és azonos értékű dolgok lennének.

kb 60ft tól kezdődő dolgok.

mivel az esküvő luxus szállodában lesz tartva ahol mindenki szobát kap ingyen, ezért talán elvárható lenne hogy adjanak nászajándékot..

aki nemtud azt nem kívánom hogy részt vegyen az esküvőmön.

2012. szept. 30. 13:40
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Én esküvőn a pár boldogságában szeretnék osztozni nem a menyasszony luxus igényeit megfizetni.

Erre vágytál akkor ne a vendégekkel akard kifizettetni.

2012. szept. 30. 13:43
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Így viszont nem értem a kérdést. Miért érdekel, hogy illik-e vagy sem, mikor nem az a fontos, hogy azok legyenek ott az esküvőtökön, akikkel szeretnétek osztozni az örömötökön, hanem azok, akiknek elég vastag a pénztárcájuk? Ez ebben a formában képmutatás.
2012. szept. 30. 13:52
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez számomra konkrétan undorító, bocsi.
2012. szept. 30. 14:16
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a baj, mármint a luxusszállodával és a szállással, hogy azok a meghívottak, akik nem állnak jól anyagilag, pontosan tudni fogják, hogy drágább ajándékot kellene adniuk és valószínű el sem mennek.
2012. szept. 30. 14:29
 17/44 anonim ***** válasza:
Szerintem az gáz, ha mindenkinek megmondod mit vigyen. Csináljatok online listát és akkor mindenki kiválasztja azt, ami neki anyagilag megengedhető és be is tudja szerezni. A meghívóhoz meg csak az ajándéklista linkjét mellékelitek. Így nem sértő. Fontos viszont, hogy több kisebb dolog is legyen, hogy össze tudják kombinálni a megfelelő értéket, a nagyobb dolgokat meg esetleg többen összedobják.
2012. szept. 30. 14:47
 18/44 anonim ***** válasza:
Huhúúú,kérdező,te aztán nem vagy semmi. Ha ennyire mindegy nektek a pénz,akkor miért nem veszitek meg magatoknak? 60tól kezdődnének.Én konkrétan el sem mennék,mert az életben annyi pénzt nem tudnék összevarázsolni. Ha viszont tehetősek,akik mennek,akkor meg miért nem jó,hogy erre és erre a számlára utalják ami a közös életetek elindításához kell? Gondolom nem azért tartjátok luxusszállodában,hogy más ajándékot vigyen. Szerintem borzasztó gyomorforgató a dolog és vesszek meg ha értem.Ha ennyire fullosak vagytok,nem mindegy ki mit visz? Nem azért hívsz meg embereket,hogy osztozzanak az örömötökben?
2012. szept. 30. 15:19
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

mivel az esküvő luxus szállodában lesz tartva ahol mindenki szobát kap ingyen, ezért talán elvárható lenne hogy adjanak nászajándékot..

aki nemtud azt nem kívánom hogy részt vegyen az esküvőmön

Ez a hozzáállásod nem illendő, nem az ajándéklista :).

2012. szept. 30. 15:21
 20/44 anonim ***** válasza:
A Butlers-ban pl van ilyen nászajándék program.
2012. szept. 30. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!