Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik küldeni a násznépnek utólag a lagziról? (képek, videók)
Nemrég volt az esküvőnk, és nem tudom, mit szokott utólag az ifjú pár a násznépnek küldeni?
Hallom a családtagoktól, barátoktól, hogy a vendégseregünk tagjai szeretnék a videókat látni meg még több képet (kb: 150-et elérhetővé tettem a FB-on, de úgy tűnik, az nem elég). 3 DVD-t kaptunk, ezen az egész lagzi rajta van a reggeli fotózástól éjfél utánig. Önzőek vagyunk, ha nem szeretnénk átmásolni mind a 3 DVD-t mindenkinek? Elvégre ez a mi napunk volt, ez a mi felvételünk. Megértem, hogy őket is érdekli, és szeretnék magukat visszanézni, de ennek tényleg az a módja, hogy mindenkinek másolunk 3 DVD-t meg egy képes CD-it is küldünk? Ez sok macera nekünk, és tényleg ódzkodunk a dologtól, mégiscsak a mi felvételeink ezek.
Mit gondoltok, mi lenne a jó megoldás?
Megvágni a videókat nem lehet, nem kevés pénzbe kerülne.
Nyáron voltunk esküvőn,azóta most találkoztunk a párral.
5 kinyomtatott fényképet kaptunk,és lehetőséget hogy pendrive-ra másoljuk a többi képet és egy 8 perces videót.
Ennél több felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!