Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látok rémeket?
Szerintem meg mondd meg neki, hogy tegyétek a pénzt a bankba, hadd kamatozzon, és majd amikor a ház a tiétek lesz, akkor felújítjátok.
Ne haragudj, de az újdonsült férjed rém pofátlan. :D
Én nem értek egyet azokkal se, akik az esküvőn várják, hogy rájuk szakadjon a lottónyeremény, DE azokkal SE, akik szerint nem szabad semmit várni.
Ma akkor hányan engedhetnék meg Magyarországon, ha a rokonoktól nem kapnának semmit, hogy nagyobbacska esküvőt tartsanak? Ezerből egy ember körülbelül, de lehet fölétippeltem.
Én úgy érzem, téged az esküvő óta bánt ez az üveg bor, csoki, meg ajándékutalvány kérdés. Az egy millához képest ez a szem kiszúrása... Annyit mindenki tud, hogy a saját anyagi helyzetéhez mérten illik odaállítani valamennyivel, ez a bor meg a csoki ez nagyon kevés... Ettől függetlenül én egyáltalán nem érzem, hogy "kapzsi" lennél. Te csak azt szeretnéd, hogy közös célokra menjen a közös pénz. A férjed szüleinek házfelújítása elég nagy... pofátlanság lenne, ha csak rájuk nem készül szakadni a holnapi nap folyamán, mert olyan állapotban van, mint egy putri.
Figyeld a viselkedését, és próbálj nyitott füllel ülni, mikor a közeli rokonaid vagy a barátaid véleményt alkotnak róla. Hátha ők is észrevettek már valamit.
Mindenekelőtt pedig kérdezz rá, hogy ezt tényleg komolyan gondolta-e...? Elvégre is most akartok életet kezdni, mi köze ennek a szülők házához...
- Mi,amikor bontogattuk az ajándékokat nem néztük,hogy melyik család adott többet,egy közös helyre tettük és úgy beszéltünk róla,hogy ez a MI nászajándékunk.Ma sem tudom,hogy értékben és pénzben melyik család adott többet,mert lényegtelen volt.
- A közös pénz sorsáról közösen kell dönteni,ez evidens.
-Az jogos,hogy nem szeretnéd az egész összeget az anyósodék vidéki házára költsétek,ez természetes.
-Az pedig egész egyszerűen döbbenetes,hogy úgy mentél hozzá,hogy kinézed belőle,hogy nem szeret,a pénzedért vett el és rajtad akar élősködni.Ilyen szavakat még egy több éves házasságban sem mond (gondol) az ember,nemhogy 1 hónap után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!