Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én látok rémeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok rémeket?

Figyelt kérdés
Egy hónapja volt az esküvőnk, szűk családi körben, mindössze negyvenen voltunk, kb. fele-fele arányban, mármint fele a vendégeknek a férjem részéről érkezett, fele pedig az én részemről. Kicsit megütköztem már a nászajádékok bontogatása során is, ugyanis az én részemről kb. egy millió forintot kaptunk, s férjem részéről a vendégek pedig közösen adtak egy üveg bort, egy doboz csokit és tízezer forint értékű ajándékutalványt, mindössze ennyit. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy főre szinte tízezer forint volt a vacsora. S tudni kell azt is, hogy egy gyerekről van szó, a többiek mind felnőtt emberek, az átlagnál jobb fizetéssel. No, de visszatérve, akkor nem szóltam semmit, gondoltam én reagálom túl a dolgokat, de most a férjem azzal az ötlettel jött, hogy a befolyt pénzt szánjuk arra, hogy felújítsuk a szülei vidéki házát, mert majd valamikor az úgyis a mienk lesz. Valamikor.. gondolom majd harminc év múlva sor kerül erre. S úgy a sorok között határozottan utalgat arra, hogy a pénz közös, s így normáli az, hogy őneki is van beleszólása, hogy mire költjük. Szerintem is van, tévedés ne essék, de az már mégiscsak felháborító, hogy az én részemről kapott nászajándékot az ő szüleire akarja költeni, s nem közös célra, valami olyasmire, aminek már most hasznát vehetnénk. Az az érzésem, h csak a pénzemért kelletem neki, s ki akar használni. Undorító, amikor egy férfi egy nőn akar élősködni!!!
2013. okt. 26. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Nehogy engedj! Hülyeség lenne, költsétek hasznosabbra !
2013. okt. 26. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg mondd meg neki, hogy tegyétek a pénzt a bankba, hadd kamatozzon, és majd amikor a ház a tiétek lesz, akkor felújítjátok.

Ne haragudj, de az újdonsült férjed rém pofátlan. :D

2013. okt. 26. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Én nem értek egyet azokkal se, akik az esküvőn várják, hogy rájuk szakadjon a lottónyeremény, DE azokkal SE, akik szerint nem szabad semmit várni.

Ma akkor hányan engedhetnék meg Magyarországon, ha a rokonoktól nem kapnának semmit, hogy nagyobbacska esküvőt tartsanak? Ezerből egy ember körülbelül, de lehet fölétippeltem.

Én úgy érzem, téged az esküvő óta bánt ez az üveg bor, csoki, meg ajándékutalvány kérdés. Az egy millához képest ez a szem kiszúrása... Annyit mindenki tud, hogy a saját anyagi helyzetéhez mérten illik odaállítani valamennyivel, ez a bor meg a csoki ez nagyon kevés... Ettől függetlenül én egyáltalán nem érzem, hogy "kapzsi" lennél. Te csak azt szeretnéd, hogy közös célokra menjen a közös pénz. A férjed szüleinek házfelújítása elég nagy... pofátlanság lenne, ha csak rájuk nem készül szakadni a holnapi nap folyamán, mert olyan állapotban van, mint egy putri.

Figyeld a viselkedését, és próbálj nyitott füllel ülni, mikor a közeli rokonaid vagy a barátaid véleményt alkotnak róla. Hátha ők is észrevettek már valamit.

Mindenekelőtt pedig kérdezz rá, hogy ezt tényleg komolyan gondolta-e...? Elvégre is most akartok életet kezdni, mi köze ennek a szülők házához...

2013. okt. 27. 00:29
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

- Mi,amikor bontogattuk az ajándékokat nem néztük,hogy melyik család adott többet,egy közös helyre tettük és úgy beszéltünk róla,hogy ez a MI nászajándékunk.Ma sem tudom,hogy értékben és pénzben melyik család adott többet,mert lényegtelen volt.

- A közös pénz sorsáról közösen kell dönteni,ez evidens.

-Az jogos,hogy nem szeretnéd az egész összeget az anyósodék vidéki házára költsétek,ez természetes.

-Az pedig egész egyszerűen döbbenetes,hogy úgy mentél hozzá,hogy kinézed belőle,hogy nem szeret,a pénzedért vett el és rajtad akar élősködni.Ilyen szavakat még egy több éves házasságban sem mond (gondol) az ember,nemhogy 1 hónap után!

2013. okt. 27. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Hogy döntöttél?
2013. okt. 27. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Szegény! :( Ez tényleg nagyon gáz... Mi lett végül?
2013. okt. 27. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak halkan megjegyzem, hogy ha anyósodék elköltöznek a másvilágra, azt a házat a FÉrjed fogja örökölni NEM közösen! Tehát egy fillért sem fogsz abból kapni, max a párod eladja majd a felújítás miatt jobb áron és az a pénz az övé lesz....
2013. okt. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!