Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 Éve vagyunk együtt, Ő 27/F és Én 22/L. Két éve jártuk mikor megkért, igent mondtam. Az a gond hogy lassan jó lenne ha összeházasodnánk, mert már szeretnénk babát, csakhogy az anyós párom állítása szerint, csak úgy fogadna el ha én már gyermeket várnék mikor ö elvesz. Ez lehet hogy tényleg így van bátyáéknál is így volt, de az nem tetszik hogy a párom azt is mondta hogy őt megölné az anyja ha "csak úgy elvenne" gyerek nélkül.Meg hogy kellene a pénz is a gyerek felneveléséhez, nem hiszem hogy együtt nem tudnánk megoldani. Nem mer felvállalni az anyja előtt? Én nem terhesen akarok házasodni,hogy azt mondják hogy csak azért vettek el. A másik dolog hogy meg akar felelni az anyjának mert van egy nagy ház ami majd a 3 testvér között öröklődik, és az egyiket ki szeretné hogy hagyja az anyja az örökségből.De az még mikor lesz, annyira mindegy. 40 milla a ház az harmadolva se lenne kevés. Amúgy az annyával kapcsolatos dolgot leszámítva mindenben tökéletes lenne,kedves,figyelmes,hűséges, igazi férjnek való, nem szívesen vetnék ennek véget. Bocsi hogy ilyen hosszú lett.

2013. okt. 26. 17:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
nagyon fura nekem, hogy ilyet mond egy férfi, hogy "őt megölné az anyja ha "csak úgy elvenne" gyerek nélkül", ha az én páromnak mondona ilyet az anyja az biztos, hogy balhé lenne és helyre rakná az anyját de nagyon, mi közevan hozzá, hogy kit vesz el? a párod meg a jövőbeli örökség reményébe úgy ugrál neki, ahogy akar?? eléggé elszomorító, gondold meg, hogy akarsz e ebbe a családba tartozni
2013. nov. 21. 11:37
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

Miért sietteted az esküvőt, ha nincs hozzá anyagi háttér? Összeházasodtok, és két külön helyre mentek haza a nászéjszakára?

Vagy anyósékhoz akarsz költözni ezek után, a párodhoz?

Nem is értem. Előbb a munka, utána a többi...

2013. nov. 21. 12:47
 23/25 A kérdező kommentje:
Anyagi fedezet lenne rá, ha lagzit nem tartanánk, bár nekem lagzival együtt lenne az igazi, de azt be lehet pótolni később is. Hát a nászút valóban necces lenne még :( de egy olcsóbb közös albérlet megoldható lenne, anyósékhoz semmiképp sem mennénk az biztos. Amúgy nem az hogy siettetem, de lassan 23 vagyok és én nem annyira 30 felé akartam babát,aminél nekem fontos hogy házasságba szülessen ne csak úgy bele a nagyvilágba.
2013. dec. 9. 21:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta?
2014. márc. 16. 12:08
 25/25 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk :)beszéltünk erről, megvárom most már ezt az 1 évet, remélem jól fog választani.
2014. márc. 16. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!