Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 Éve vagyunk együtt, Ő 27/F és Én 22/L. Két éve jártuk mikor megkért, igent mondtam. Az a gond hogy lassan jó lenne ha összeházasodnánk, mert már szeretnénk babát, csakhogy az anyós párom állítása szerint, csak úgy fogadna el ha én már gyermeket várnék mikor ö elvesz. Ez lehet hogy tényleg így van bátyáéknál is így volt, de az nem tetszik hogy a párom azt is mondta hogy őt megölné az anyja ha "csak úgy elvenne" gyerek nélkül.Meg hogy kellene a pénz is a gyerek felneveléséhez, nem hiszem hogy együtt nem tudnánk megoldani. Nem mer felvállalni az anyja előtt? Én nem terhesen akarok házasodni,hogy azt mondják hogy csak azért vettek el. A másik dolog hogy meg akar felelni az anyjának mert van egy nagy ház ami majd a 3 testvér között öröklődik, és az egyiket ki szeretné hogy hagyja az anyja az örökségből.De az még mikor lesz, annyira mindegy. 40 milla a ház az harmadolva se lenne kevés. Amúgy az annyával kapcsolatos dolgot leszámítva mindenben tökéletes lenne,kedves,figyelmes,hűséges, igazi férjnek való, nem szívesen vetnék ennek véget. Bocsi hogy ilyen hosszú lett.

2013. okt. 26. 17:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem is igazán akarok az anyósnak megfelelni, meg nem is lehet,neki senki nem jó, ő takarítás mániás, konyhatündér, aki kitűnően spórol, és nem húz túl nőies ruhákat és mindent jól csinál, és legyen az ifjú felesé is legalább ilyen, bár lehet az se lenne jó neki.

Igazából arra gondoltam, hogy erről el kéne még beszélgetni a párommal, bár ezt a döntést nem lehet rögtön meghozni. Bizonyos határidőre gondoltam, mondjuk 1 év,de ha akkor is ez a helyzet akkor kénytelen leszek választás elé állítani hogy mamikával marad vagy velem. Szerintetek?

2013. okt. 26. 18:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ötlet. Kivéve hogy az ilyen pasik az anyjukat válasszák és akkor te jössz ki a dologbol rosszul.
2013. okt. 26. 18:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Bocs azt nem írtam valóba eggyütt éltünk már 1 évet Angliában
2013. okt. 26. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Együtt?
2013. okt. 26. 21:56
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Kérdezőőő hölgy !

hogy jut eszedbe máris az örökségről beszélni ?? egyáltalán rá gondolni is disznóság,mikor a kedves mama még egyáltalán nem öreg.../ esetleg a te szemeddel /

ha tisztaságmániás az nem olyan nagy baj

nem kellene ezt a házasságot annyira siettetni...légy türelmesebb

2013. okt. 27. 19:29
 16/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Nagyon félre értettél valamit, én egyáltalán nem beszéltem az örökségről,nem vágyom sem a pénzére, sem a halálára, ha ere céloztál. Az anyósával nem csak ezek a gondok, amiket írtam például hogy rendmániás, ezek csak pár pl volt, van még egy csomó gond: mindenbe beleszól, semmi nem jó neki, mindent jobban tud, szemembe kedvel, hátam mögött elmond mindennek, ilyenek, na mindegy.

2013. okt. 28. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondom a saját tapasztalatomat. Először is a hosszú jegyesség soha nem jó jel, bár nyilván fiatal korotok okán ez lehet, hogy nem probléma, hiszen nem lett volna lehetőségetek 20 évesen házasodni.

Viszont az anyós-kérdés már más dolog. Az nem is baj ha rendmániás, vagy nem jó neki senki, a baj az, ha a párod nem áll ki melletted. Akkor vehet el ha gyereketek lesz? És később mi lesz? Akkor mehetsz hozzájuk látogatóba ha ikrek lesznek? Ha engedtek neki, később is mindenbe beleszól majd, ezt is kitapasztaltam már.

Én a helyedben először az összeköltözést sürgetném, és megbeszélném a párommal, hogy ne hagyjon bárkit beleszólni a magánéletünkbe, mert addig fölösleges is az esküvő.

Gyerekkel pedig érdemes lenne addig várni, amíg stabil lesz a hátteretek és függetlenek vagytok a szülőktől.

2013. nov. 11. 23:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt, bár nálunk a férjem fejéből pattant ki, hogy csak terhesen vesz el. Mondtam neki, hogy azt felejtse el, mert nekem addig nem lesz gyerekem, amíg nem vesz el, az biztos. Megbeszéltük, attól félt, hogy mi van, ha nem lehet gyerekünk. Elég kellemetlen volt, hogy akkor most gyerek miatt vesz el, vagy magamért, de valahol érthető is volt, mert egyik közös ismerősünknek azért ment tönkre a házassága, mert az asszony meddő. Szóval beszéljetek erről.
2013. nov. 12. 10:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a "fajfenntartás" ösztöne miatt érthető, hogy egy férfi termékeny nőre vágyik, de akkor is én ezt egy kissé megalázónak érezném, mert olyan mintha csak egy tenyész tehenet látna bennem, nem pedig egy életre szóló társat.

Egyébként az ilyen férfiak akkor mit csinálnának, ha kiderül hogy az ő részükről hibázik valami és nekik nem lehet gyerekük? Vajon hogy éreznék magukat, ha emiatt egy nő se akarna a feleségük lenni? (főleg hogy azért általában egy nőnél erősebb a vágy egy gyerekre)

Mi is beszélgettünk már a párommal erről a kérdésről, és szerencsére eddig egyetértünk abban, hogy akkor is egymás mellett maradnánk, ha gond lenne a gyerekvállalással és ha csak örökbefogadás útján lehetne gyerekünk.

Én úgy érzem, hogy nem tudnék utána tükörbe nézni, hogy azért hagytam el a páromat (akit szeretek és akinek megfogadtam hogy jóban, rosszban...), mert esetleg meddő. Egy olyan dolog miatt büntessem, amiről nem is tehet.

Mondjuk ehhez nyilván nagyban hozzájárul az, hogy jelenleg nem érzem úgy, hogy az élet értelme mindenképpen csak a gyereknevelés lehet :)

2013. nov. 12. 11:28
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

Örömmel tölt el látni hogy ennyien akarják a kerdező és a vőlegénye kapcsolatának felbomlását:

Túl hosszúra nyúlt a jegyesség?

Beszólt az anyósjelölt?

Valamiben nem értesz egyet a vőlegényeddel?

A megoldás: válj el! Menjetek szét!

Amúgy meg van igazság abban hogy szeretne gyereket házasság előtt. Most képzeld el: együtt jártatok sokáig, majd eljegyzett. Változott valami? Nem! Ha most feleségül vesz fog változni valami? Nem! A gyerek megjelenése viszont igenis változást fog hozni, és így már átértékelődik a házasság fogalma is. Most komolyan a nők is választás elé szokták állítani a férfiakat: a jövőben vagy együtt gyerekkel, vagy nélküled. Ha a férfi teszi meg ugyanezt akkor az már egyből az ördögtől való.

2013. nov. 21. 10:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!