Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány fő a legideálisabb egy esküvőre? Ti hányan voltatok? Megfelelő volt?
Én a kisebb esküvők híve vagyok, ha rajtam múlna kb. 40-50 fős lenne az ideális, a párom (ő a férfi) viszont szeretne több nem olyan közeli barátot vagy kollégát is meghívni, tehát lehet hogy inkább 70-80 körül lesz ez a szám... egyelőre még egyezkedünk a dologról.
Számomra a legszebb, ha a közeli család van ott mindkét részről és a közeli barátok. Sajnos nem értem miért kell attól meghívni valakit, mert "együtt dolgozunk, minden nap találkozunk" (és, ettől még munkán kívül nem is beszélnek egymással) vagy épp mert "ő is meghívott az övére" (de az illető éppenséggel 100-200 fős lagzit csapott). Remélem, hogy majd sikerül megegyezésre jutnunk :)
17-en voltunk összesen. Jó volt így. olyan 25 körül terveztük, csak akiket a barátaimnak tartottam , szartak rá és nem jöttek el. A legpofátlanabb kifogásokkal jöttek, ahelyett, hogy megmondták volna, hogy nem érdeklem őket és az esküvő sem. Rossz volt, hogy képtelenek voltak őszinték lenni.
Akkor nagyon rosszul esett 11 év "barátság" után, de most már leszarom. Nem is találkoztam velük majd 2 éve.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!