Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha megfelelő lenne unokanővérem esküvőjére, mint tanu?
Figyelt kérdés
Alakom megvan hozzá, és túlöltözni sem fogom a menyasszonyt.Egy kicsit világosabb színben szeretném elkészíttetni, valamint az alját nem szeretném olyan habosra.:)19éves leszek, szóval ilyen kosztümszerűségeket nem szeretnék és jövő októberben lesz az esküvő szóval sanszos,hogy melegem sem lesz. Lagzira átöltöznék.
2012. okt. 1. 10:41
1/30 anonim válasza:
Én túlzásnak tartom, de az egész esküvő hangulatától is függ.
2/30 anonim válasza:
Szerintem is sok, és nem látom értelmét annak sem hogy egy órára megvarrasd, mert a ceremónia nagyjából annyi, ha lagziban meg mást akarsz, akkor semmi értelme.
3/30 anonim válasza:
Hát, én kicsit soknak tartom... :S
4/30 anonim válasza:
A ruha gyönyörű! Viszont én nem mennék bele ekkora kiadásba más esküvője miatt, főleg, hogy csak a ceremónián szeretnéd viselni...
5/30 anonim válasza:
Szerintem ez a ruha nagyon sok. Valami egyszerűbbet választanék.
6/30 anonim válasza:
esküvőre nem illik a hosszú ruha,tanúnak meg főleg.
7/30 anonim válasza:
Szerintem ez sok.
Ez esküvő nem bál.
Koktélruhaszerűség, valami egyszerűbb, nem ilyen nagyesélyti kellene.
9/30 anonim válasza:
Szerintem is valami egyszerűbb jobb lenne...
Nem is illik túlöltözni a menyasszonyt..
Van még időd válogatni, de valami szolidabb megfelelőbb lenne...
10/30 anonim válasza:
Igaza van a többieknek. Szolídabb ruhát is tudsz venni, ami nagyon elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!