Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha megfelelő lenne unokanővérem esküvőjére, mint tanu?
Alakom megvan hozzá, és túlöltözni sem fogom a menyasszonyt.Egy kicsit világosabb színben szeretném elkészíttetni, valamint az alját nem szeretném olyan habosra.:)19éves leszek, szóval ilyen kosztümszerűségeket nem szeretnék és jövő októberben lesz az esküvő szóval sanszos,hogy melegem sem lesz. Lagzira átöltöznék.
Fordítva. Arra hittük először, hogy azt is te tetted fel.
De ez a ruha sok, amit te ide linkeltél.
Ebben egy átlagos esküvő vendégeit túl fogod öltözni és nagyon szar lesz. Nem csak alul, de túl öltözni is szar. Ez kb. operabál ruha, nem egy normál esküvői vendég ruha.
Arról nem beszélve, hogy ahhoz, hogy ezt igényesen csináltasd meg, ne valami ronda szar anyagból, vagy 70ezer minimum lenne. Én most varratok esküvői ruhát, több helyet néztem, de normális anyagból, normálisan egy a kérdésben szereplő ruhához hasonlót csináltatok nyilván nem ebben a színben, de az mindegy, 107 ezerért fognak nekem megvarrni.
Amúgy, ha harisnyában meg akarsz majd fagyni, akkor úgy is megfagysz majd, hogy kint lesz a hátad, meg a vállad, és ráadásul egy bolerót is kell csináltatnod hozzá, meg kint se vehetsz rá szövetkabátot, vagy sportdzsekit, szóval az is kéne, így kb. anyagilag jó szarul járnál azért, hogy felvegyél egy nagyon túlzás ruhát és az egész násznép azt nézze, hogy ez meg minek vitte ennyire túlzásba??
kedves utolsó!
már írtam, hogy a varrás ingyen lesz, és hogy ne az anyagi oldalát nézzétek!
másrészt unokanővérem esküvője lesz ahova tanuként megyek és nálunk szokás,hogy a násznép is kosztümben vagy koktélruhába menjen, ezért szeretnék csinosabban menni.
Harmadrészt pedig irtam, hogy nem csak ez a konceptció lehet, hanem másfajta hosszú kék ruha is. Hozzáillő kabátom van.
"nálunk szokás,hogy a násznép is kosztümben vagy koktélruhába menjen, ezért szeretnék csinosabban menni."
--> ez egyik kategóriába sem sorolható be...
De te "csak" egy tanú vagy.
Minek kicsicsáznod magad? Egy aláírásért? Nem koszorúslány vagy, a kiöltözés az ő reszortjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!