Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruha megfelel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a ruha megfelelő lenne unokanővérem esküvőjére, mint tanu?

Figyelt kérdés

Alakom megvan hozzá, és túlöltözni sem fogom a menyasszonyt.Egy kicsit világosabb színben szeretném elkészíttetni, valamint az alját nem szeretném olyan habosra.:)19éves leszek, szóval ilyen kosztümszerűségeket nem szeretnék és jövő októberben lesz az esküvő szóval sanszos,hogy melegem sem lesz. Lagzira átöltöznék.

[link]

2012. okt. 1. 10:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

de ha októberben lesz, és hideg lesz, akkor harisnyában és koktélruhában meg fogok fagyni, nem?nyilván felülre lesz mit felvenni...persze benne van, az is, hogy meleg lesz, de ajj nem tudom:S

szóval még hosszú ruha se legyen?az anyagi részét nem sajnálom, mert csak az anyagdíjat kell kifizetnem, meg elvégre csak egyszer megy férjhez az egyetlen unokatesóm:)

2012. okt. 1. 11:50
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
nem illik egy tanúnak ilyen ruha,ez inkább koszorús lány ruha lenne de akár menyasszony ruhának is elmenne:) A ruha amúgy nagyon szép!!de nem tanúnak való
2012. okt. 1. 11:56
 13/30 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem, miért ne lehetne hosszú a ruha? Ha a koszorúslányok hosszú ruhában lehetnek, miért ne lehetnének a tanúk és a vendégek, ha úgy érzik jól magukat? Nyilván senki nem fog hatalmas, fehér abroncsos szoknyában parádézni senki a menyasszonyon kívül!
2012. okt. 1. 14:05
 14/30 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy nagyon ünnepélyes ruha. Esküvőt tekintve hasonló a menyasszonyéhoz és a koszorúslányokéhoz. Neked, mint tanunak nem illik ilyet felvenni. De hát látom neked ez nem felel meg, hogy az ide írók 99%-a ezt írja. Akkor miért kérdezted? Még egyet megtehetsz, hogy megkérdezed az unokatesódtól, mit szól hozzá.
2012. okt. 1. 14:15
 15/30 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is sok. De mutasd meg az unokatesódnak, hogy mit szólna hozzá. Inkább együtt találjatok ki valami ruhát.
2012. okt. 1. 14:58
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Ezt elsősorban a menyasszonnyal kellene megbeszélni, ugyanis mi itt hiába írjuk, hogy jó vagy nem jó, ha az ő elképzeléseibe nem fér bele.

Beszéld meg vele, és ha neki is tetszik, akkor semmi gond nincs, ha nem, keressetek egy másik megoldást közösen! Így biztosan nem lesz probléma.

2012. okt. 1. 15:24
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
Tanúnak egy kicsit sok. Még ha koszorús lány lennél, de szerintem elég feltűnő.
2012. okt. 1. 15:48
 18/30 A kérdező kommentje:

most látom, hogy a másik kérdésre céloztok...

azt NEM ÉN tettem fel...

2012. okt. 1. 16:16
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem másikra céloznak. Erre a kék nagyestélyire mondják, hogy sok.
2012. okt. 1. 16:18
 20/30 A kérdező kommentje:

és ilyesmi sem lenne jó?

[link]

[link]

2012. okt. 1. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!