Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha megfelelő lenne unokanővérem esküvőjére, mint tanu?
Alakom megvan hozzá, és túlöltözni sem fogom a menyasszonyt.Egy kicsit világosabb színben szeretném elkészíttetni, valamint az alját nem szeretném olyan habosra.:)19éves leszek, szóval ilyen kosztümszerűségeket nem szeretnék és jövő októberben lesz az esküvő szóval sanszos,hogy melegem sem lesz. Lagzira átöltöznék.
de ha októberben lesz, és hideg lesz, akkor harisnyában és koktélruhában meg fogok fagyni, nem?nyilván felülre lesz mit felvenni...persze benne van, az is, hogy meleg lesz, de ajj nem tudom:S
szóval még hosszú ruha se legyen?az anyagi részét nem sajnálom, mert csak az anyagdíjat kell kifizetnem, meg elvégre csak egyszer megy férjhez az egyetlen unokatesóm:)
Szia!
Ezt elsősorban a menyasszonnyal kellene megbeszélni, ugyanis mi itt hiába írjuk, hogy jó vagy nem jó, ha az ő elképzeléseibe nem fér bele.
Beszéld meg vele, és ha neki is tetszik, akkor semmi gond nincs, ha nem, keressetek egy másik megoldást közösen! Így biztosan nem lesz probléma.
most látom, hogy a másik kérdésre céloztok...
azt NEM ÉN tettem fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!