Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Júni végén lesz az esküvőnk, mikor béreljek ruhát? Mennyi idővel előtte?
Figyelt kérdés
Ruha2012. szept. 30. 09:21
1/6 anonim válasza:
Nekem májusban volt és januárban béreltem.
2/6 anonim válasza:
Legalább fél évvel előtte, mert kb ennyivel előre vannak már lefoglalva a ruhák és ha később mész, félő, hogy foglalt lesz, amit kinézel magadnak.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is minél korábban, de akkor viszont arra vigyázz, hogy fél év alatt ne változzon sokat az alakod, vagyis ne az utolsó hónapokban akarj mondjuk 10 kilót leadni. :)
Ha viszont ilyen terveid vannak, akkor minél később, de persze attól is függ, hogy most épp hogy állsz a ruhakérdéssel. Tudod már hol milyet mennyiért szeretnél?
4/6 A kérdező kommentje:
szeretnék még addig egy 3-4 kilot fogyni,meg arra gondoltam,hogy az új ruhák gondolom februárban jönnek be nem?vagy ne húzzam február-márciusig ?lehet a jobbakat lefoglalják?
2012. szept. 30. 13:49
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen még ebben az évben intézd el (legalább a foglalót), mert valószínűleg januártól drágább lesz a ruha!
Mi a következő képpen jártunk:
Idén májusban volt az esküvőnk, tavaly október-november környékén keresett a feleségem ruhát, amit le is foglalózott. Kiegészítőkkel együtt volt vagy 160-180 eFt. Januártól ugyanazt a ruhát már 200 fölött lehetett és lehet a mai napig kölcsönözni!
6/6 anonim válasza:
Ha 2013-as kollekcióból akarsz választani,akkor még nincs min gondolkodni. Bevállalható az is,m sok szép új ruha jön elő és ha szemfüles vagy nem maradsz le róluk,cs azért annyit csinálnék a helyedben,h 1-2 helyen érdeklődnék,h mikor kapnak új ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!