Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre májusban lesz esküvőnk és fotósokat nézegettem a neten. Láttam, hogy van olyan, hogy jegyesfotózás. Miért jó az? Nem értem, hogy mi haszna van?!
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 13:12
1/16 anonim válasza:
megismerkedtek a fotóssal és az esküvői fotózásnál az első 200 kép nem helyből kuka mint ahogy nálunk lesz, mert nálunk bizony kimarad a jegyesfotó. jó ajándékként is, meghívóra fotóként, dekorelemként a lagziba, slide-show-hoz, ha akartok, szülőknek, hálószobába, lehetőségek tárháza amúgy, én sajnálom, h nálunk kimaradt.
2/16 anonim válasza:
azért mert ha öregebb leszelk emlék lesz és mutodadhatod unokáidnak avagy bárkinek
3/16 A kérdező kommentje:
és amúgy mennyibe szokott kerülni?mert egy oldalon pl jegyesfotózás árak nincsenek csak esküvői,vagy ha esküvőit kifizeted ez gratis?
2012. aug. 14. 13:18
4/16 anonim válasza:
ez fotóstól függ. sok helyen grátisz, van, ahol benne van az árban, van, ahol fizetni kell érte. kérdezz rá ott, ahol titeket fotóznak, v ami szimpi, h mennyiért vállalják.
5/16 A kérdező kommentje:
nektek amúgy mennyibe kerültek és mi volt benne az árban?
2012. aug. 14. 13:27
6/16 anonim válasza:
nekünk ahogy írtam a jegyesfotó kimarad sajna, de baráti alapon fotóz szerintem egy nagyon tehetséges gimis barátnőm, 25000-ért. de ez tényleg brutál baráti ár.
7/16 anonim válasza:
ja és egész nap, akár készülődéstől (az is kimarad, mert káosz van még peripll... hajnalig).
8/16 A kérdező kommentje:
esetleg neki meg lehet valahol nézni a képeit?elérhetőség?
2012. aug. 14. 13:39
10/16 anonim válasza:
Friss élményeim a témáról: nekünk benne volt a csomagban a jegyesfotózás (tudom, hogy bele van építve az árban:)), én már láttam korábbról referenciaanyagban és ismerősnél is ilyen jegyes fotós képeket és nagyon tetszettek, úgyhogy örültünk neki. Ennek ellenére az elején tényleg feszélyezettek voltunk, de a 2-3 órás fotózás végére egészen feloldódtunk, megismertük kissé a fotóst, adott tanácsokat, hogy hogy lesz a legelőnyösebb, de nem volt az a nagyon beállítgatós, csak segített mikor látta, hogy nem tudunk magunkkal mit kezdeni. A képek nagyon tanulságosak lettek: rájöttünk, hogy rólunk is lehet igazán jó képeket készíteni, ezért nem aggódtunk annyira az esküvői fotók miatt, meg kialakult egyfajta bizalom a fotóssal szemben, hogy rábízhatjuk magunkat. Érdekes módon nem olyan helyeken készítette a fotókat, amikre mi azt mondtuk volna, hogy ez de szép, hanem olyan háttér van mögöttünk, amire nem is gondolnánk, hogy ez jó lesz, de mégis szuper lett a kompozíció, szóval ő sokkal jobban látja, nem véletlen ő a profi...az esküvői fotóknál meg már rögtön ment minden, az első fotók is jók lettek és jól szórakoztunk. Nekünk rengeteg időnk volt a fotózásra, de akinek szűkös az idő az esküvő napján annak még hasznosabb a jegyesfotózás, nem utolsó sorban lett egy csomó jó képünk hétköznapi ruhában is. Persze mindez jóóóó sok pénzbe került, de utólag is azt mondom minden fillérjét megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!