Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre májusban lesz esküvőnk és fotósokat nézegettem a neten. Láttam, hogy van olyan, hogy jegyesfotózás. Miért jó az? Nem értem, hogy mi haszna van?!
A fotózás első pár órája a párok oldódásáról szól. Ezért jó a jegyesfotózás, hogy egy kis "gyakorlatot" szerezzetek.
Nekünk a kreatív fotózás úgy alakult, hogy külön napra került. Az esküvőre egy gyakorlottabb barátot kértünk meg. Hiszen azokat a fotókat, ahol ott a háttérben a fél násznép épp bemozdul, kevesebbet nézed meg (mi legalábbis).
De a kreatív képeket, ahol szépen beálltok, pózoltok, csak ti ketten vagytok rajta, alaposan retusálják...na azokat akasztod a falra.
Szóval az esküvő után 2 nappal csináltuk a kreatív fotózást és azóta is áldom a jó szerencsém, hogy így alakult. Mindketten felszabadultak és megkönnyebbültek voltunk, volt idő minden beállításra, rengeteg helyszínre, nem kellett félteni a ruhát már és a végeredmény: álomszép képek! Volt kép a természetben, Halászbástya, hajó, szökőkút, felülről virágszirmos, lépcsőházas, tükrös, futós, mozgólépcsős, metróállomásos, éjszakai-esőben táncolós, MC Donald's-os. Mindenki csak ámult rajta.
Szóval igaz pénz újra megcsináltatni a hajad, sminked, de én százszor is ugyanígy csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!