Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így megfelelő napirend a nagy napra?
Figyelt kérdés
9 h Felkelés, reggeli
10-12 h Fodrász, sminkes
12:00-12:30Ebéd
12:30-13:00 Öltözés
13:00-15:00 Fotózás
16:00 Polgári szertartás
16:30 Templomi esküvő és utána a gratulációk fogadása
17:30-tól Vacsora (kb este 9-ig)
2012. okt. 31. 12:02
1/13 anonim válasza:
Ha neked megfelel... akkor igen az!
2/13 anonim válasza:
Nekem nem felel meg.Nem lehetne,hogy csak 11 kor keljünk fel?
3/13 anonim válasza:
én azt ajánlom, hogy 7-nél később ne kelj fel, mert úgyis közbe jön valami.
4/13 anonim válasza:
Én itt csak azt nem értem ha az anyakönyvvezető elött meg van a szertartás akkor már házasok!Akkor a pap két házas embert ad össze?
5/13 anonim válasza:
nem nekünk kell megfelelnie, de ha mindent ilyen percre pontosan megtervezel, akkor vigyázz, mert ha egyik programod elcsúszik, akkor az egész napi rend egy hatalmas nagy káosz lesz.
6/13 anonim válasza:
Nem csak káosz, hanem pillanatnyi csalódás- ennek fogod érezni, ami aztán kicsit beárnyékolja a nagy napotokat (ez attól is függ, hogy mennyire van stresszelős) vagyis ez mást nem fog igazán érdekelni. 7nél tovább szerintem se aludj!
7/13 anonim válasza:
Fodrász+sminkre szerintem több idő kell. Vagy legalábbis nekem több volt, hiába voltam mindkettőből próbán. Ez miatt én csúsztam is. Szerintem mindenképp számolj többet.
8/13 anonim válasza:
Hát én mindenféleképpen több helyet hagynék a polgári és a templomi között!
Számold bele azt is, hogy a násznép kivonul a polgáriról bevonul a templomba.
Nekünk is ugyanígy volt és a templomival már csúsztunk, holott a polg.hiv és a templom egymástól max. 50 méterre volt!
Ha egyvalamit megváltoztathatnék az esküvőnkön, akkor ez lenne az!
Jó készülődést!
9/13 anonim válasza:
szerintem kicsit kevés az idő az öltözködésre, a többi szerintem jó.
10/13 anonim válasza:
Ha neked jó, akkor nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!