Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány fő a legideálisabb egy esküvőre? Ti hányan voltatok? Megfelelő volt?
Mi 12-en voltunk az ebéden. És nekünk megfelelt.
Van akit a 70 fős buli csábít... mi nem akartunk ennyit költeni, inkább elutazzuk, vagy más értelmesebb dologra költjük.
70 fő lenne idéális nekünk
Előre rettegek 100 fő lesz...( nem a sok ember mistt, hanem a hely szűke miatt, szintem mindenhol a 60-70-re vannak bendezkedve)
Első nekem annyira furcsa és érdekes (nem negatív értelemben), hogy valakinek ennyire kicsi.
Most szervezem anyu szülinapját, és 20-an leszünk.
Egy sima vasárnapi ebéd a mamánál 10-12 fő...
Neknünk ha mindenkit meghívnánk kb 100 fös lett volna.
De mi mindenkitöl messze lakunk, így szállás is kellett volna, és sok az öreg a családban akik egyáltalán nem jöttek volna. ìgy elhatároztuk, hogy nem csapunk nagy esküvöt. Szívünk szerint csak hárman lettünk volna(1 éves lányunkkal) és Las Vegasban de ott szivesen mentünk volna kaszinoba is és a kicsivel ez nem lehetett volna.
ìgy 10 fös volt, szülök+testvérek, es utánna Maldív szigetek. Szuper volt. Jól döntöttünk, és mai napig nem bántuk meg.
Ez attól is nagyban függ:
1 mire van keret.
2. milyen viszonyban vagytok a rokonsággal, mennyire tartotok kapcsolatot.
3. Ti mit szeretnétek, elvileg a ti esküvőtök.
Én 50 főnél több embert nem hívnék meg.
3-as. Leányálmaimban 18-20 éves korom körül én is nagy esküvőről álmodtam. Aztán teltek az évek, és amikor tényleg eljött az esküvő ideje, akkor úgy döntöttünk nem terheljük a szülőket, kizárólag a mi anyagi kereteinkből rendezzük meg az esküvőt és csakis a legszűkebb családnak. Már akkor 13 éves volt a lányunk, mi inkább Barcelonát választottuk 3-asban a rokonok buliztatása helyett :-). Voltam nagy esküvőn én nagyon jól éreztem magam, viszont van olyan pár, aki a saját esküvőjére nem emlékszik úgy izgult végig, hogy minden rendben legyen.
Elárulom a szertartásra én sem emlékszem, majd előbb utóbb meg kéne néznem a videot :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!