Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted hány fő a legideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted hány fő a legideálisabb egy esküvőre? Ti hányan voltatok? Megfelelő volt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 07:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Mi 5-en voltunk, két tanú és egy fotós(lányom)
2013. szept. 25. 07:55
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

10-es

:)

Igen, ez így van. Amúgy én csak a helyszín mérete miatt izgulok, de annak végeszakad majd, amikor az ültetésrend elkészül, és van mindenkinek helye:)

Nekünk mint lejött nagyon nagy a család, és tartjuk is a kapcsolatot.

(Anyukám 10.-ként született, igaz már csak 5-en vannak. Nagymamámék is 5 -en, de velül is tartjuk a kapcsolatot, mindenki 3 km -en belül lakik, a gyerekeiket már meg sem hívtuk, szerencsére mind kirepültek.)

Hozzátenném, hogy mi sem terhelünk szülőt, igaz segítenek, de nem kértük, igazából azt mondták vagy most, vagy később borítékban adják, amit szántak, amúgy ki tudjuk fizetni, ha nemtudnánk akkor mi is csak anyu apu tesó lenne mindkét oldalról...

Kérdezőnek:

Mindenkinek a családjától, és a saját igényeitő/ anyagi kereteitől függ mi az ideális.

2013. szept. 25. 08:03
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk kb 90-en voltak, nekünk ez volt ideális, mindkét részről nagy a család, sok a barátunk és mindketten ilyenre vágytunk. De mindenki számára más az ideális.
2013. szept. 25. 08:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Nálunk a család összesen 60 fő, ami a páromat és engem illett. Tartjuk velük a kapcsolatot, minden évben legalább egyszer összejön a teljes bagázs. (mármint a 30-30 fő külön :))

Ha csak a szűk családot néznénk, akkor nálunk már azzal is 17-en lennénk, mert mindketten a nagyszüleinkkel együtt nőttünk fel. Én ikerházban laktam velük, a szüleimmel, a testvéreimmel, míg a párom nagyszülei a szomszédban.

Még 5 nagyszülő él(hálisten) és nem is kérdés, hogy ott lennének.

A két tanús esküvő pedig szóba sem jöhet. NAgyon jó kapcsolatban vagyunk velük, és nem is őmiattuk csinálnánk nagyobb esküvőt, hanem magunk miatt. MErt mi szeretnénk ha látnák ahogyan révbe érünk, nekünk is ugyanúgy fontos, mint nekik.

Szóval ha kis esküvőnk lenne, akkor az is 17 fős lenne.

2013. szept. 25. 08:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi 33an voltunk mult hét szombaton. Több mint 100 embert tudtunk volna össze szedni, olyanokat akiket csak évente 1-2x látunk. De ezt nem akartuk. Így csak a legközelebbi családtagjainkat és barátainkat hívtuk meg. Pont jó volt.
2013. szept. 25. 08:20
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Létszám: mi, a két tanú, a pap és Isten - nem hiányzott senki.
2013. szept. 25. 08:22
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

Mi 75-en voltunk, plusz a zenészek, vőfély, fotós.

Nekünk ez így ideális volt. Persze voltak még akiket szívesen hívtunk volna, de erre volt keret. Minden tökéletes volt.

2013. szept. 25. 08:31
 18/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk 77 ember volt, jó volt, de szerintem úgy 5O emberrel az idális, de neünk így jött össze.
2013. szept. 25. 08:35
 19/25 anonim ***** válasza:

mi 120an voltunk, nagy a család, ebben barátok max 10en voltak.

Nagyobb terem volt, nem tűnt soknak.

2013. szept. 25. 08:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk az én családom össz. 5 fő, páromé kb. 25, plusz barátok (nem a facebook-ismerős szintű ismerősök, hanem akik tényleg barátok) kb. 10-15 fő. Szóval kb. 45, max 50 fős esküvő lesz, szerintem ideális. Lehetne 100 fős is az ezer éve nem látott középsulis barátokkal... stb., de anyagi keret sincs rá, meg értelmét se nagyon látom. :)
2013. szept. 25. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!