Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt vki akinek csak polgári esküvője volt, lagzi nélkül? Van még ilyen? Semmilyen ünneplés nem volt?
Volt, nekünk 18 évvel ezelőtt, fehér kosztümben voltam, a férjem öltönyben, utána a szűk családdal (26 fő) egy helyi (vidéki) étteremben vacsiztunk, kb. 1000 Ft-ra jött ki fejenként a kaja, a végén a maradékokból csomagot készítettek, mindenki vihetett haza, volt torta is. Elsősorban a férjem családja képviselte a rokonságot, mert nekem az egyetlen élő rokonom akkor édesanyám volt. Ja, és volt Zámbó Jimmy kazetta :-) erre lehetett táncolni.
A férjem unokatesójának és apósom új feleségének a fiának pedig olyan esküvője volt, ahol a 2 tanú + a 4 szülő vacsoráztak együtt az ifjú párral. Szerintem nem ezen múlik a boldogság.
Egyszeru sotetet rozsaszin ruha ferjem nyarinadrag.
Tanut az utcan talaltunk 15peerc alatt
Egy szal rozsat kaptam
Utana helyi cukarszda udito es suti kettesben
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!