Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt vki akinek csak polgári esküvője volt, lagzi
nélkül? Van még ilyen? Semmilyen ünneplés nem volt?
VAn ilyen, de akkor szerintem csak a legközelebbi családtagokat hívjátok (szülők, nagyszülők, keresztszülők, testvérek). Közülük is csak azokat, akik helyben laknak, mert azért ha valaki sok kilométert leutazik, de még ha csak néhány várossal messzebbről is jön, nem valami udvarias dolog még csak leültetni, egy üdítővel, kis aprósütivel sem megkínálni őket.
2013. szept. 21. 18:28
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez igaz. De meghívót úgyis csak nekik küldenènk akik jönnek az ebédre,és barátok,többi rokon csak értesítőt h ekkor meg ekkor összeházasodunk.nem igazán vannak olyanok akik távol lanak, csak egy két rokon,nagynéni,keresztszülők ők is csak értesítőt kapnak, és esetleg a szüleinkhez mennének lagzi után. Barátok nagyrésze is helyi
Egyszer már írtam itt, az enyém igen egyszerű volt.
Esküvő csütörtökön 10 órakor.
Tanukat az esküvő előtt 10 perccel vadásztam.
Ruha, gyűrű egyikünknek sem volt.
Senki nem tudott róla.
Fénykép nem készült.
Utána ittunk egy koktélt a közeli étteremben, és hazasétáltunk. Így is lehet csinálni.
2013. szept. 21. 20:13
Nekünk sem volt nagy esküvőnk. Kétféle meghívónk volt, az egyiket a szűk család kapta, akiket a vacsorára is hívtunk. 18 fő volt. Ismerősök, barátok csak az esküvőre jöttek, tudták, hogy nem akarunk lagzit. Én nem akartam táncolni, zenekar se volt. Este 6tól kb éjfélig vacsoráztunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat.
2013. szept. 21. 21:20
Nekunk az eljegyzes utan sikerult a baba,es nem akartam nagy hassal lagzit,igy csak 30-an voltunk.
Utana a keresztelon bepotoltuk,ott 120-an voltunk,lenyegeben akkor tartottuk meg a lagzit:)
2013. szept. 21. 23:12
16/22 A kérdező kommentje:
Nekünk délelőtt 11-kor volt a polgári, utána 6-an beültünk egy étterembe, ennyi volt.
Mai fejemmel már kicsit nagyobb bulit csinálnék, kicsit megbántam hogy ennyire leegyszerűsítettem.
2013. szept. 22. 11:04
Igen, csak polgári esküvő volt. Utána elmentünk vacsorázni kb 30-an, kicsit beszélgettünk és mindenki hazament.
2013. szept. 22. 11:14
19/22 anonim válasza:
A leg ideálisabb dolog mert mért hivjál meg rokonokat ismerösöket akit tiz éve nem láttál és után sem fog keresni
de eljön jól bekajál és iszik rendessen Ők jól érezték magukat Te fizeted a ceket és bele került vagy 2 milkába mi inkább magunkra költöttük ezt a pénzt és nagy élmény volt a nászút
2013. szept. 22. 13:00
20/22 anonim válasza:
Nekünk volt egyházi is, de nem akartunk lagzit, mert se kedvünk, se pénzünk nem volt hozzá, így állófogadást tartottunk a templom egyik imatermében. Egy asztalt meg is terítettünk az öregeknek, akik nem tudnak állni, ők ott ettek. Hidegtálas svédasztalos megoldás volt. Volt fasírt, göngyölt hús, rántott hús, sült hús, rántott máj, rántott karfiol, rántott sajt, 3 féle saláta. 40 főre 50 ezer Ft-ból megvolt, 4 üveg pezsgővel és ásványvízzel, üdítőkkel együtt. Egy salátabártól rendeltük a kaját, ők javasolták a menüt is. Adtak tányért, evőeszközt, poharat is. Sütiket a család nő tagjai hoztak. Torta nem volt. Mindenki jól érezte magát, bőségesen jóllaktunk, jutott kóstoló a templomi személyzetnek is, meg a rokonoknak, jót beszélgettünk, utána az öregek, és az utazók hazamentek. A kemény mag (tíz fő) még elment egy haverunkhoz bográcsozni, iszogatni (ahol én egy fotelben a tűz mellett elaludtam...) Nagyon kedves emlék ez a nap.
2013. szept. 23. 10:37
Kapcsolódó kérdések: