Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, ha a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom az esküvő előtt 5 nappal azt mondja, hogy nem akar elvenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

...majd egy éjszakát átbeszélgetve arra a döntésre jutott, hogy a szüleim becsülete miatt elvesz, de ha arra kér, hogy 10 nap múlva költözzek el, azt én szó nélkül megtegyem?

Most mit csináljak? A családom szégyenben marad, ha nem fogadom el ezt az ajánlatot. És már minden meg van szervezve. De így mégis hogy lehet kimondani az igent?

A történethez hozzátartozik, hogy 1 éve nagyon összevesztünk. Én elköltöztem, ő könyörgött, hogy maradjak. Megkérte a kezem. Én elmentem, de annyira visszahúzott hozzá a szívem, hogy visszaköltöztem, és igent mondtam. Azóta ő valahogy másképp érez. Már nem tud küzdeni a kapcsolatunkért. Ha kisebb veszekedések vannak, akkor egyszerűen nem lehet vele megbeszélni. Már nem érdekli.

Én nagyon szeretem, és még mindig küzdök értünk!

Most mit tegyek?

2013. szept. 17. 06:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
63%
együtt vagytok még?
2014. ápr. 3. 17:01
 52/70 anonim ***** válasza:
Na, ez engem is érdekelne. Meg, ha időd van meséld már el nekem, hogy hogyan tudtátok eljátszani a boldog párt az esküvőtök napján, ha közben mind a ketten tudtátok, h lehet itt a vég. KOmolyan nagyon érdekel. Mit éreztél közben?
2014. ápr. 4. 15:18
 53/70 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, én szerintem elküldtem volna a francba, ha ilyet mond, erre az én szememben nincs mentség.. Én nem vagyok egy mindenen szakítsunk típus, de azért az eléggé betett volna, hogy elvesz, hogy a szüleim ne égjenek, de egyébként lépjek le utána.
2014. júl. 8. 15:09
 54/70 A kérdező kommentje:

Igen, még mindig együtt vagyunk. Sőt, egyre jobban. Voltak azért hullámvölgyek, de szinte minden kapcsolatban van. Ő az elmúlt 9 hónapban rengeteget változott. Igyekszik mindent megtenni azért, hogy boldogok legyünk. Nemrég voltunk nászúton is. Az is nagyon jól sikerült. Még jobban összehozott minket. Az utazásunk közben sok minden volt, ami problémaként merült fel (az utazással kapcsolatban, mivel nem szervezett keretek között voltunk), de ezeket közös összefogással oldottuk meg.

Sokat beszélgettünk arról, hogy miért történt az esküvő előtti visszakozása. Azt mondta, hogy igazából megijedt, mert a szülei 10 éves korában elváltak, és utána megszűnt mindenkihez a kötődése, és nem is mert szorosabb kapcsolatot (legyen az baráti vagy társas) kialakítani senkivel sem.

Kb. két hónapja mondta, hogy tőlem szeretne babát. Persze megbeszéltük, hogy még nem most, hanem 2-3 éven belül. Szeretnénk addig megtalálni a saját otthonunk, és még utazni is egyet a nagyvilágban.

Kicsit úgy érzem, mintha egy tündérmesében lennék. Örülök, hogy így alakult, örülök, hogy hozzámentem, és pokoli jó érzés látni a szemében a csillogást, miközben rámnéz.

2014. júl. 8. 21:57
 55/70 anonim ***** válasza:
Örülök ,hogy happy and lett a vége ! Kívánom ,hogy minden így is maradjon ,sok boldogságot a hátra lévő évekre ! :)
2014. júl. 9. 06:04
 56/70 anonim ***** válasza:

Megint letelt a 2 év.

Jársz még ide? Együtt vagytok? Lakás és babatervek? :)

2016. nov. 3. 17:00
 57/70 anonim ***** válasza:
Orulok h megbeszeltetek.. 😊
2016. nov. 30. 14:53
 58/70 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig együtt, és egyre boldogabban :)
2017. júl. 14. 11:39
 59/70 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2018. dec. 2. 12:29
 60/70 anonim ***** válasza:
#59 nem kétévente kérdezzük?
2018. dec. 5. 05:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!