Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom az esküvő előtt 5 nappal azt mondja, hogy nem akar elvenni? Többi lent.
...majd egy éjszakát átbeszélgetve arra a döntésre jutott, hogy a szüleim becsülete miatt elvesz, de ha arra kér, hogy 10 nap múlva költözzek el, azt én szó nélkül megtegyem?
Most mit csináljak? A családom szégyenben marad, ha nem fogadom el ezt az ajánlatot. És már minden meg van szervezve. De így mégis hogy lehet kimondani az igent?
A történethez hozzátartozik, hogy 1 éve nagyon összevesztünk. Én elköltöztem, ő könyörgött, hogy maradjak. Megkérte a kezem. Én elmentem, de annyira visszahúzott hozzá a szívem, hogy visszaköltöztem, és igent mondtam. Azóta ő valahogy másképp érez. Már nem tud küzdeni a kapcsolatunkért. Ha kisebb veszekedések vannak, akkor egyszerűen nem lehet vele megbeszélni. Már nem érdekli.
Én nagyon szeretem, és még mindig küzdök értünk!
Most mit tegyek?
Mondd le az esküvőt,minden okkal együtt,(hogy ő nem akarja,és azt is mondd el,hogy milyen ajánlatot tett neked)!Ez nem a szüleid szégyene lesz,hanem az övé,különben is hogy gondolta azt,hogy ajánlatot tesz neked,hogy elvesz,ha...
Nem sül ki a két szeme?
Üdvözöllek a 21. században.
szégyenben marad a családod????
te jó ég...
Vedd fel a telefont, hívd végig a vendégeidet, hogy elmarad az esküvő. Ennél többet nem tehetsz.
Kedves 23-as, nem harcoltam ki. Szeretem, és persze, hogy nem akarok nélküle élni. Én nem úgy álltam ehhez az esküvőhöz, hogy majd meglátjuk mi lesz belőle, hanem én tényleg úgy terveztem, hogy vele éljem le az életem.
Amúgy épp azt beszélgettük a családban, hogy valószínűleg vacilál. Az ő szülei ugyanis kiskorában elváltak, és pokoli gyermekkora volt. Egyik szavával azt mondja, hogy elvenne, a másikkal meg üti. Ezt hívják házasság előtti beparázásnak?
És még azt is mondja, hogy tudja, hogy nálam jobbat soha nem fog találni, akivel ennyi minden dologban passzol.
Tudom, hogy az első ilyen kijelentésére el kellett volna hagynom, de a szívem majd megszakad, mert szereti! És annyira fáj ez az egész!
Ne menj hozzá. Már csak azért se, mert a vendégeknek b*szni fogja a csőrét, hogy egy halom pénzt adnak neked, közben meg kamu az esküvő. A párodnak terápiára kellene járni feldolgozni a feldolgozatlan ügyeit, addig jegelni kéne az esküvő témát.
(Különben nem értem, mért függ a szüleid becsülete attól, hogy ti összeházasodtok-e. Valami szekta vagytok, ahol a lány már bukottnak számít, ha együttélt valakivel és nem házasodtak össze???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!