Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, ha a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom az esküvő előtt 5 nappal azt mondja, hogy nem akar elvenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

...majd egy éjszakát átbeszélgetve arra a döntésre jutott, hogy a szüleim becsülete miatt elvesz, de ha arra kér, hogy 10 nap múlva költözzek el, azt én szó nélkül megtegyem?

Most mit csináljak? A családom szégyenben marad, ha nem fogadom el ezt az ajánlatot. És már minden meg van szervezve. De így mégis hogy lehet kimondani az igent?

A történethez hozzátartozik, hogy 1 éve nagyon összevesztünk. Én elköltöztem, ő könyörgött, hogy maradjak. Megkérte a kezem. Én elmentem, de annyira visszahúzott hozzá a szívem, hogy visszaköltöztem, és igent mondtam. Azóta ő valahogy másképp érez. Már nem tud küzdeni a kapcsolatunkért. Ha kisebb veszekedések vannak, akkor egyszerűen nem lehet vele megbeszélni. Már nem érdekli.

Én nagyon szeretem, és még mindig küzdök értünk!

Most mit tegyek?

2013. szept. 17. 06:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
8%
Esetleg adjátok elő úgy, hogy te vagy aki nem akarja, akkor nem olyan kínos. de ne esküdjetek meg semmiképp, semmi értelme.
2013. szept. 17. 17:05
 32/70 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ennek semmi értelme.
2013. szept. 17. 20:08
 33/70 anonim ***** válasza:
72%

hm.... nálunk 5 nappal az esküvő előtt egy csaj akart közénk furakodni... az se volt semmi ami a pofátlanságot illeti, de ez azért durva.

Remélem nem komoly a kérdés, hogy ezek után gondolkozol rajta, hozzámenj e. Mi értelme?

Sokkal jobb lemondani az esküvőt, mint aztán elválni 10 nappal az esküvő után.

Amúgy én hallottam olyasmit, hogy 8 napon belül lehet érvényteleníttetni a házasságot, de ezt még anyósom mondta a lánya esküvőjén, szóval nem tudom mennyi a valóság alapja, mivel nem hivatalos információ.

Ne viccelj már. NEHOGY HOZZÁMENJ!!!

27/N

2013. szept. 20. 08:22
 34/70 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem ez a gond!!!!!!!!!!Az a gond, hogy te nagyon akarod ezt a házasságot, a vőlegényed pedig nem szeret annyira, hogy elvegyen. Gyárthatsz te annyi elméletet amennyit akarsz, "a vőlegényed szülei elváltak babla babla. Egy pasas ha nagyon szeret valakit nem befolyásolja, hogy mi volt van elveszi az imádott nőt. Miért nem nézel szembe azzal, hogy nem akar nősülni? Később szemedre fogja hányni, hogy miattad kellett igába hajtani a fejét. Én nem mennék hozzá. Ilyen áron nem kellene férj , társ. Bár mi problémád lenne vele, állandóan azt mondaná, hogy "te akartál hozzám jönni!"
2013. szept. 21. 07:03
 35/70 anonim ***** válasza:
89%
Még egy gondolat, aztán azt csinálsz amit akarsz. Azok a férfiak akik félnek a kötöttségtől, nem a házasságtól félnek, hanem a felelősségvállalástól . Ez nagyon sok problémát hoz magával
2013. szept. 21. 07:05
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Na, hozzámentél?
2013. szept. 21. 12:28
 37/70 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ti, akik írtatok, nem értitek meg a döntésemet, mert hozzámentem. Rájöttem arra, hogy úgy, hogy nem ismeritek a történetet minden részletig, és nem ismeritek a múltját, múltunkat nehezen tudtok jó tanácsot adni.

Persze én is azt írtam volna, hogy semmiképpen se, mert ez nemcsak egy borzasztóan megalázó szituáció volt, hanem a kapcsolatunkat megrengető is.

A sógornőm mesélte el, hogy mi történt a szülei válása után párommal. Hogy a nyílt és mosolygós gyerkőcből hogy lett egy befordult ember. Ráadásul sok haláleset volt az elmúlt években, és ez még inkább rontott a helyzeten. Ő mondta, hogy nem csodálkozik a reakcióján.

Most így 2 nap házasság után úgy gondolom, hogy nem hoztam rossz döntést. A ceremónia után megkönnyebbült, és boldog volt!

Persze tudom, hogy a sebeknek gyógyulniuk kell, és hogy lesz min munkálkodnunk, de legalább mindketten akarjuk, és teszünk érte!

2013. szept. 23. 11:07
 38/70 anonim ***** válasza:
68%
Majd írjál egy hónap múlva is, milyen érzés volt a házasság érvénytelenítése, és 10 nap múlva milyen volt kiköltözni...
2013. szept. 23. 11:11
 39/70 anonim ***** válasza:
89%
A rosszat is írjad majd le.
2013. szept. 23. 11:13
 40/70 anonim ***** válasza:
68%
Szia ! Én pedig azt kívánom nektek ,hogy mégis legyen bennetek erő a nehézségek leküzdéséhez ! Ne adjátok fel ,kitartást kívánok és hosszú együtt töltött éveket :-) !!!
2013. szept. 23. 11:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!