Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom az esküvő előtt 5 nappal azt mondja, hogy nem akar elvenni? Többi lent.
...majd egy éjszakát átbeszélgetve arra a döntésre jutott, hogy a szüleim becsülete miatt elvesz, de ha arra kér, hogy 10 nap múlva költözzek el, azt én szó nélkül megtegyem?
Most mit csináljak? A családom szégyenben marad, ha nem fogadom el ezt az ajánlatot. És már minden meg van szervezve. De így mégis hogy lehet kimondani az igent?
A történethez hozzátartozik, hogy 1 éve nagyon összevesztünk. Én elköltöztem, ő könyörgött, hogy maradjak. Megkérte a kezem. Én elmentem, de annyira visszahúzott hozzá a szívem, hogy visszaköltöztem, és igent mondtam. Azóta ő valahogy másképp érez. Már nem tud küzdeni a kapcsolatunkért. Ha kisebb veszekedések vannak, akkor egyszerűen nem lehet vele megbeszélni. Már nem érdekli.
Én nagyon szeretem, és még mindig küzdök értünk!
Most mit tegyek?
Ne menj hozzá! Én ezt tenném! Engem a párom szerelemből vegyen el ne kényszerből!!
Te pedig butaságot csinálsz ha belemész ebbe a színjátékba! Mennyivel lesz jobb ha utána meg külön mentek és elváltok? Semmivel! Saját magatokat kímélitek meg így egy herce-hurcától. És az szintén butaság, hogy úgy vágtatok bele a szervezésnek, hogy te is tudtad jól a kapcsolatotok már nem az igazi, hogy ő már nem akar küzdeni érte!!
BEszélj a szüleiddel. Kérd meg, hogy álljanak melléd. Szerinted milyen érzés lenne ha gy kéne végiggcsinálni azt a napot, aminek a legszebbnek kéne lennie.
Ne menj hozzá! Ne tedd tönkre az életed
Ja az tényleg kevésbé kínos, hogy 10 nap múlva füled farkad behúzva sunnyogj el...
Menne hozzá a hóhér!
Miért, az nem szégyen, hogy esküvő után 2 hónappal már elváltok? Szerintem még mindig kisebb szégyen az, ha esküvő előtt pár nappal lefújjátok az egészet.
Nem, nem mennék hozzá így. Az esküvő nem játék, ne menj bele.
Azt írod, hogy már egy éve másként érez, és csak kínlódtok, nem jó a kapcsolat.
Akkor mi a lótúróért szerveztetek esküvőt? De most komolyan, ezt egyszerűen nem értem.
Ne haragudj, de azt gondolom, hogy megérdemled. Szarból nem lehet várat építeni, egy ilyen kapcsolat nem lesz jobb egy esküvőtől. Ne menj hozzá, de szerintem nem is fog elvenni, ha neki van egy kis esze nem megy bele. Mert mi van, ha nem vagy hajlandó elköltözni pl. Rég le kellett volna mondani ezt az esküvőt. A szüleid meg... Ugyan már, felnőtt ember vagy, nem kell nekik megfelelned. Ha ők ezt szégyennek érzik, az ő bajuk, nem a tied.
szerinted ez lenne a kisebb szégyen?
elárulom, h volt egy ismerősöm aki ezt csinálta, megrendezték az esküvőt és utána már nem is voltak együtt, csak h ne vesszen kárba...hát a násznép háromnegyede azóta se áll velük szóba, elvesztették a barátaikat, és senki sem vigasztalta őket, hanem mindenki ellenük fordult h eljátsztták nekik ezt a színházat. Szóval ha azt akarod h vki álljon melletted ezekben a nehéz időkben akkor most legyél őszinte, mert később már mindenki csak utálni fog ha átvered őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!