Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le az őszi téli esküvőt?
Nekünk is márciusban volt, fagypont körüli hőmérséklettel és még így is izzadtam az izgalom miatt.
Anyósomon kívül senki sem panaszkodott, anyósom meg csak annyit bírt mondani, hogy jaj már kabátos esküvő milyen már az. Amúgy régen eleve ősszel, késő ősszel tartották az esküvőket nem a legnagyobb melegbe. Én nem értem miért pont nyáron divat manapság, mikor akkor menne mindenki nyaralni, ráadásul általában kánikula van, ami mindenkinek szar. Az összes többi rokonunk nyáron tartotta és pl. a nagymamák nincsenek is rajta a csoport képeken, mert rosszul lettek volna, ha a tűző napon kell nekik beállogatni fotózkodni stb.
Nyilván egy légkondis étteremben nem olyan rossz, de eleve sokat tartanak iskolákban erre felé, vagy üzemi konyha étkezőjében, ami marhára nem légkondis, csak áll bent a levegőm de ha mégis van légkondi, addig el kell ugye jutni. Na meg, az is tipikus, hogy valaki a hűvösben betütükézik, aztán kimegy a 40 fokba és sokkal jobban megüti az ital. Ráadásul 40 fokban mindegy mit veszel fel, rossz lesz. Egy hűvös időben tartott esküvőn meg fel lehet öltözni úgy, hogy kellemes legyen kint, a helyszínen meg úgy sincs hideg. Én úgy örülök mikor hűvösebb időben tartott esküvőre hívnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!