Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért szólják le az őszi téli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják le az őszi téli esküvőt?

Figyelt kérdés
Novemberben lesz az esküvőnk és mindenki furcsán néz,hogy miért őszi,miért nem nyáron vagy tavasszal.Szerintem mindegy az évszak.Nem?Jó a tavaszi meg a nyári jobb a fényképek miatt,de ilyenkor is lehet szép képeket csinálni bárhol,meg ruhát is lehet szépet választani egy boleróval!Volt valakinek ilyenkor az esküvője?
2013. szept. 5. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk november közepén volt, de majdnem nyári meleg volt. A bolerót le is vettem és csak pántos menyasszonyi ruha volt rajtam. (kifogtuk, mert 1 hét múlva eső, 2 hét múlva hó volt). Tudod, milyen szép képek lettek? Napsütés, és a gyönyőrú avar körülöttünk.... Ha gondolod, küldhetek képet.
2013. szept. 6. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk is márciusban volt, fagypont körüli hőmérséklettel és még így is izzadtam az izgalom miatt.

Anyósomon kívül senki sem panaszkodott, anyósom meg csak annyit bírt mondani, hogy jaj már kabátos esküvő milyen már az. Amúgy régen eleve ősszel, késő ősszel tartották az esküvőket nem a legnagyobb melegbe. Én nem értem miért pont nyáron divat manapság, mikor akkor menne mindenki nyaralni, ráadásul általában kánikula van, ami mindenkinek szar. Az összes többi rokonunk nyáron tartotta és pl. a nagymamák nincsenek is rajta a csoport képeken, mert rosszul lettek volna, ha a tűző napon kell nekik beállogatni fotózkodni stb.

Nyilván egy légkondis étteremben nem olyan rossz, de eleve sokat tartanak iskolákban erre felé, vagy üzemi konyha étkezőjében, ami marhára nem légkondis, csak áll bent a levegőm de ha mégis van légkondi, addig el kell ugye jutni. Na meg, az is tipikus, hogy valaki a hűvösben betütükézik, aztán kimegy a 40 fokba és sokkal jobban megüti az ital. Ráadásul 40 fokban mindegy mit veszel fel, rossz lesz. Egy hűvös időben tartott esküvőn meg fel lehet öltözni úgy, hogy kellemes legyen kint, a helyszínen meg úgy sincs hideg. Én úgy örülök mikor hűvösebb időben tartott esküvőre hívnak!

2013. szept. 6. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szeptemberben volt, a szertartás szabadtéren történt (a polgári és az egyházi is), és bár elég hideg volt (tizenpár fok), én ugyan nem fáztam egy pillanatig sem, boleró nélkül voltam végig.:)
2013. szept. 6. 08:29
 14/16 A kérdező kommentje:
11-es azt megköszönném ha küldenél képet
2013. szept. 6. 22:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Akiknek novemberben lesz az esküvője,Ők már készülnek?Nagy lagzi lesz?
2013. szept. 6. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Azért valljuk be, hogy nem minden őszi és téli nap olyan tökéletes. Voltam októberben olyan esküvőben, hogy majd megfagytunk, az étteremben is, hiába jól felöltöztünk. Egyik ismerősömnek idén a március 15-ei hosszú hétvégén volt az esküvője..jött a nagy vihar, áramszünet egész hétvégén a városban (ez komoly, nem túlzok!) stb...hagy ne folytassam. Nem elijeszteni akarlak, de én megértem azokat, akik nem szeretik az őszi/téli esküvőket. Persze nyilván nyáron is lehet szar idő. Mindenki csinálja akkor, amikor akarja, ne foglalkozzon ennyire a másik véleményével. Ha szerencsétek van, szép idő lesz. De én inkább tavasz/nyár párti vagyok. :)
2013. szept. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!