Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a téli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a téli esküvöröl?

Figyelt kérdés
Tippek, ötletek, tapasztalatok?

2012. nov. 12. 16:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
26%

egyik barátnőmnek és a férjének tavaly télen volt az esküvőjük. Nem volt nagy felhajtás, pont optimális, kis étterem egy zenekar. Szép volt és elegáns, de én egy hatalmas lagzin jobban tudnám magam érezni, ahol mindenki táncol, mint a háttérben szól a Jazz, és mindenki azt nézi vajon hogy viselkedjek, hogy mindenkinek perfekt legyek!

Én a tavaszi esküvőkre esküszöm.

2012. nov. 12. 17:12
 2/27 A kérdező kommentje:
Ezt most nemannyira értem, télen is lehet hatalmas lagzi, jazz zenével, miböl gondolod hogy az idöjárás miatt nem volt jo a hangulat? Lehet hogy kint hideg van meg minden, de ugy értem lehet e elönyt kovácsolni a télböl?
2012. nov. 12. 17:22
 3/27 anonim ***** válasza:
62%
Maga a hangulat, elgondolás tetszene. Viszont van rengeteg idős, nagyon fázós ismerősöm, őket még annak sem akarnám kitenni, hogy egyáltalán kitegyék a lábukat a házból akkor, amikor röpködnek a mínuszok... nem beszélve arról, hogy az a helyszín, amit mi melegnek érzünk a háztűznézés során, az nekik lehet hideg is. Én inkább tavaszi vagy ősz eleji esküvőben gondolkoznék.
2012. nov. 12. 17:27
 4/27 A kérdező kommentje:
A kis pocaklakóm miatt talán megkéne sürgetnünk az eseményeket, és tippeket gyüjtök, meg tapasztalatokat szeretnék, hogy mivel lehetne feldobni, felejhetetlenné meséssé varázsolni az esküvöt ha télen tartanánk ...
2012. nov. 12. 17:34
 5/27 anonim ***** válasza:
82%
Egy gyönyörű menyasszonyi ruha, fehér bundával (így nem is fázol meg és szép is), lovasszán, egy erdei havas fotósorozat egy jó fotóssal (nagyon szeretnék már egy ilyet fotózni de mindig másként alakul, vagy hó nincs, vagy téli esküvő:), forralt bor, gyerekeknek forró csoki. Megvan a maga hangulata, bár ha hó nincs, akkor vízben, és szimplán hidegben már kevésbé felemelő a dolog. :(
2012. nov. 12. 17:37
 6/27 anonim ***** válasza:
79%

Én télen szeretnék majd házasodni, ha lehetséges. Viszont tapasztalatom még nincs ilyen téren Nekem a kedvenc évszakom a tél, tehát szerintem egy téli esküvő gyönyörű.

Amúgy szerintem nem kell túlbonyolítani, csak azért, mert tél van. Arra figyelnék, hogy a helyszínek ne legyenek túl messze egymástól az esetleges nehézkes közlekedés miatt, tehát nem a legmesszebbi étterembe vinném a lagzit, ha megoldható. A lagzin punccsal, forralt borral, forró teával kínálnám a vendégeket, és a díszítés is télies hangulatot kölcsönözne.

2012. nov. 12. 17:42
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

"Mi a véleményetek a téli esküvöröl?" Szerintem ugyanúgy lehet gyönyörű és hangulatos, mint egy nyári esküvő. Én pl. szeretem a havas tájat és a jeget, így imádnám, ha valami kertben esküdnénk, fák alatt, amikor havas, jeges minden (de nem csöpög!). Persze amikor olyan nagy a hó, leáll a közlekedés, szóval nem tudom, a rokonok hogy jutnának el a helyszínre, valószínűleg előtte kellene napokkal mindent elintézni...

"Tippek, ötletek, tapasztalatok?" Az nincs. Esetleg annyit, hogy a mulatozás olyan helyen legyen, ahol jó a fűtés, mert kabátban nem lehet táncolni, + (főleg )a nők szeretnek csinosan felöltözni, ami általában együtt jár azzal, hogy vékony anyagú ruhát választanak, szoknyát, stb., dideregni pedig nem szeretnek az emberek, pláne egy lagzin. Illetve érdemes olyan helyet választani, ahol sózzák az utakat, hogy legalább ott ne legyen tükörjég az utakon.

2012. nov. 12. 18:03
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Én is olyan esküvőt szeretnék, ahol vastag hótakaró előtt lehet fotózkodni, meg lovasszánon csilingelve végigmenni a városon. De legyünk reálisak, ez eléggé kétesélyes, semmi nem garantálja a romantikus téli hangulatot.

De esetedben nem is erről van szó.

Ha télen akartok esküdni, valószínűleg könnyebb dolgotok van a helyszínekkel, időpontokkal, zenészekkel, stb., hiszen ilyenkor kevés esküvőt tartanak. Tehát jó eséllyel szabad lesz a kiszemelt étterem, és az anyakönyvvezető is. Ez mindenképpen pozitív.

A házasságkötő teremben valószínűleg nem lesz gond, minden ugyanúgy mehet, mint nyáron. Ha viszont templomi esküvőt is szeretnétek, azt alaposan át kell gondolni: a legtöbb templomban nem igazán jó a fűtés, azaz vagy mindenki külön vastag templomi ruhát vesz nadrággal, csizmával, bundával (te is!), vagy alaposan összefáztok a végére. Tehát ezt a részét mindenképpen rágjátok át, illetve ha szeretnétek, akkor egyeztessetek a pappal/lelkésszel, hogy hogy lehetne ezt a problémát megoldani.

A közlekedés is macerásabb télen, és főleg az idősebbek számára veszélyes is, hiszen ők könnyen elesnek és összetörik magukat. Ezért ha egy mód van rá, ne sok időt töltsetek a szabadban.

A fotózást az nehezíti meg, hogy jóval korábban sötétedik. Télen délután három után már nem nagyon lehet jó szabadtéri csoportképet csinálni, ezért az vagy egy külön délelőtti program, vagy az esküvő előtt csináljátok meg, vagy le kell mondanotok róla és beltérben fotózni. Esetleg esküdhettek egészen korán, akár délben.

Tulajdonképpen csak annyi a lényeg, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz a helyszínek, hogy ne sokat kelljen kimászkálnotok. Egyébként szinte mindent ugyanúgy szervezhettek :)

Ja, annyi csak, hogy miután télen az embereknek általában magasabbak a kiadásaik, mint nyáron (fűtés, karácsony, stb.) és sok család kicentizi magát ilyenkor, különösen fontos, hogy minél korábban kiküldjétek a meghívókat, hogy tudjanak ezzel is kalkulálni a büdzsé tervezésekor.

2012. nov. 12. 18:49
 9/27 anonim ***** válasza:
5%
Ja és mivel lehetne feldobni: ha van rá lehetőség, olyan helyen legyen a lagzi, ahol tudtok csinálni mellette egy kis korcsolyapályát. Pl. megbeszélni, hogy a hátsó teraszt vagy az udvart felöntitek vízzel, ennek minimális költsége van (tulajdonképpen csak annyi, hogy a pályát erős fénnyel meg kell világítani), de pl. a gyerekeknél tuti siker!
2012. nov. 12. 18:53
 10/27 anonim ***** válasza:
37%
Mediterrán típus vagyok, megpusztulnék, ha -10-ben kéne esküvői ruhában szaladgálnom. Nekünk 40 fokban volt, jobb idő nem is lehetett volna ennél, mi imádtuk. Tippem ezáltal nincs is, max. annyi, hogy jól fűtött helyen legyen a lakodalom, és ne nagyon sétáltassátok a násznépet.
2012. nov. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!