Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a téli esküvöröl?
Kinézel egy helyszínt és "kiszállíttatod" az anyakönyvvezetőt meg a papot és nem kell se közlekedni, se fázni a templomban. Akv-k szinte mindenhol kiszállnak, de papot is láttam már jó pár esküvőn helybe jönni.
Egyébként attól is függ, hogy a vendégek honnan jönnek, de nekem az egyetlen fenntartásom az, hogy nehéz tervezni, mert ha te leszervezed és pont három nappal előtte kezdődik el a 90 centis havazás, meg hóriadó stb. az elég szívás. Bár mi ebből sose csináltunk ügyet, tavaly is a legnagyobb riadó közepében mentünk 300 kilométerre családot látogatni, nincs is arra autópálya, de az utak olyan tiszták voltak, és ráadásul alig autóztak, mert mindenki befosott, mikor a Tényekben bemondták, hogy borzalmas helyzetek jönnek a hatalmas hó miatt. Szóval, ha hívnának esküvőre akkor, akkor sem siránkoznánk. Bár mi sokat messzire autózunk egyébként is minden időben, nem csak napi/heti 10 percet, szóval nem nagy ügy, hogy most épp nem egyéb, hanem esküvő miatt.
"Melyik része kivételes? Az,hogy elcsúszhatsz,hogy nincs komolyabb fűtés a templomban vagy az,hogy a jeges úton beborulhatsz az árokba? Télen ezek mindegyike megvan,nyáron egyik sem."
Három lépcsőfok van a bejárati ajtónk előtt, júliusban az utolsón megbotlottam és eltört a lábam az esküvő előtt egy héttel. Erről ennyit. Télen még csak el sem estem soha.
Szép lehet egy téli esküvő:)
De semmi pénzért nem mennék fagyoskodni,elegánsan visszautasítanám.
Kérdező, szerintem nem kívánsz túl sokat.
Kétlem, hogy a rokonok, barátok közül bári is azért mondana nemet, mert hideg van a templomban. Vagy ha igen, az abszolút bunkóság, az olyannal nem is érdemes foglalkozni.
Fel lehet öltözni normálisan, rétegesen - még a nőknek is. Vastag harisnya, pulóver, kabát, kesztyű, sapka, aztán nem fognak fázni. Az étteremben meg úgyis lekerül mind, mert jóidő, normális fűtés van (mi szoktunk télen étterembe járni, hosszú ujjú felsőben melegem van általában.....), mutogathatják magukat a kisestélyiben meg koktélruhában. Ezzel szerintem a normális ember tisztában van azért, nem is értem a sok kötekedő-finnyáskodót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!