Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet különlegessé tenni egy téli esküvőt?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy jön a baba, és ha így lesz, akkor hamarabb hoznánk az esküvőt :) Eredetileg májusban lenne, arborétumban terveztük, viszont télen ugye nincs lehetőség kültéren lenni. Mivel lehetne különlegessé tenni (helyszín stb.)? Templomi nem lesz!2012. okt. 7. 18:54
3/9 anonim válasza:
Szerk: azt irod lehetséges jön a baba, szerintem bizonyosdj meg róla hogy tuti terhes vagy e és után kezdhetsz gondolkodni hgy hol, addig felesleges szvsz
4/9 A kérdező kommentje:
Szeretünk előre gondolkodni, ötletet gyűjteni lehet :)
2012. okt. 7. 19:02
5/9 anonim válasza:
Akkor jelentkezz be már novemberben anyakönyvi hivatalban...meg nem 3 nap megszervezni dolgokat, ha nagy lagzit akarsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szűk körű lesz (eredetileg is az lenne), szóval szerencsére nem kell számolnunk a nagy lakodalom szervezni valóival.
2012. okt. 7. 19:17
7/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen a stílusotok, de ha nekem téli esküvőm lenne, akkor tuti a havas érzetre játszanék rá, pl. a színekben... attól igazán téli és különleges lesz. Esetleg a sötétzöldet belevenni mint fenyő (vagy virágszár), ha a fehéres-ezüstös-gyöngyházas-krémszínű színvilág túl világos vagy egysíkú nektek. Az egyik előző által belinkelt ötletek is jók, pl. a sífelvonós ötlet nagyon szép és romantikus, de közben nagyon vagány :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!