Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a téli esküvöröl?
szép lehet de én nagyon fázós vagyok úgyhogy szoknyát biztos nem vennék fel...hogy nézne ki a télen megszokott 3 egymásra húzott zoknimhoz amik nélkül ki nem teszem a lábam :D
mediterrán típus vagyok, a +40 fokot jobban bírom, mint akárcsak az éppenhogy -1-et.
Hadd fejezzem ki képekben a véleményemet :)
A hóról annyit, hogy ha keret és lehetőség van rá, én pl. egy hegy tetején lévő helységben (pl. vár vagy kastélyszálló ) tartanám az esküvőt, szervezett odautazással és szállással, mert pl. ott a hónak is nagyobb esélye van, meg jóval romantikusabb is :)
elmeséltem már itt egyszer,hogy a téli esküvőn,amin voltam,a menyasszony eltörte a lábát,mikor elcsúszott.Emiatt a balesetin végződött a nagy nap.Fáztunk is nagyon,főleg a templomban,pedig volt fűtés a padok alatt,de a kabátot nem lehetett levenni így sem.A szolgáltatók közül a fotós nem ért oda,mert a jeges út miatt becsúszott az árokba,így csak azok a képek maradtak a ceremóniáról,amit a vendégek összekattogtak.
Nekem nem volt jó emlék a téli esküvő,soha nem tartanám akkor a rizikófaktorok miatt,de neked úgy tűnik muszáj,így sok sikert hozzá!
Az kivételes, hogy ez mind együtt van jelen... (elcsúszás, árokba borulás...)
A hideg miatt felesleges rinyálni, mert akkor legalább fel lehet öltözni, szerintem a nyári 40 fokos meleg, amikor kilép az ember a szobából és majd' gutaütést kap, folyik róla a víz, és 2 deci parfüm kell, hogy ne legyen totál büdös meg izzadt, meg rá egy kiló púder, hogy ne folyjon rajta a víz mindenhol, 6x idegesítőbb.
A templomi esküvő meg nem kötelező, sokan nem is szeretnének. Másol meg van normális fűtés tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!