Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a téli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a téli esküvöröl?

Figyelt kérdés
Tippek, ötletek, tapasztalatok?

2012. nov. 12. 16:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

szép lehet de én nagyon fázós vagyok úgyhogy szoknyát biztos nem vennék fel...hogy nézne ki a télen megszokott 3 egymásra húzott zoknimhoz amik nélkül ki nem teszem a lábam :D

mediterrán típus vagyok, a +40 fokot jobban bírom, mint akárcsak az éppenhogy -1-et.

2012. nov. 12. 20:31
 12/27 anonim ***** válasza:
66%

Hadd fejezzem ki képekben a véleményemet :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A hóról annyit, hogy ha keret és lehetőség van rá, én pl. egy hegy tetején lévő helységben (pl. vár vagy kastélyszálló ) tartanám az esküvőt, szervezett odautazással és szállással, mert pl. ott a hónak is nagyobb esélye van, meg jóval romantikusabb is :)

2012. nov. 12. 23:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, kicsit optimistább lettem :D
2012. nov. 13. 07:31
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

elmeséltem már itt egyszer,hogy a téli esküvőn,amin voltam,a menyasszony eltörte a lábát,mikor elcsúszott.Emiatt a balesetin végződött a nagy nap.Fáztunk is nagyon,főleg a templomban,pedig volt fűtés a padok alatt,de a kabátot nem lehetett levenni így sem.A szolgáltatók közül a fotós nem ért oda,mert a jeges út miatt becsúszott az árokba,így csak azok a képek maradtak a ceremóniáról,amit a vendégek összekattogtak.

Nekem nem volt jó emlék a téli esküvő,soha nem tartanám akkor a rizikófaktorok miatt,de neked úgy tűnik muszáj,így sok sikert hozzá!

2012. nov. 13. 14:05
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
Azért nem hiszem, hogy ez az előbb körülírt szerencsétlen eset akár a téli esküvők 3%-át is jellemezné, ehhez valami iszonyatos balszerencse kell.
2012. nov. 13. 17:24
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Melyik része kivételes? Az,hogy elcsúszhatsz,hogy nincs komolyabb fűtés a templomban vagy az,hogy a jeges úton beborulhatsz az árokba? Télen ezek mindegyike megvan,nyáron egyik sem.
2012. nov. 13. 20:16
 17/27 anonim ***** válasza:
9%
Ha van hó, akkor nagyon szép fotókat lehet csinálni, egyébként szerintem jó lenne feldobni olyan ételekkel italokkal, amik a téli melegítős hangulatot erősítik, fondü, forraltbor, csokiszökőkút ilyesmi. De csak ötlet.
2012. nov. 13. 20:57
 18/27 anonim ***** válasza:
31%

Az kivételes, hogy ez mind együtt van jelen... (elcsúszás, árokba borulás...)

A hideg miatt felesleges rinyálni, mert akkor legalább fel lehet öltözni, szerintem a nyári 40 fokos meleg, amikor kilép az ember a szobából és majd' gutaütést kap, folyik róla a víz, és 2 deci parfüm kell, hogy ne legyen totál büdös meg izzadt, meg rá egy kiló púder, hogy ne folyjon rajta a víz mindenhol, 6x idegesítőbb.

A templomi esküvő meg nem kötelező, sokan nem is szeretnének. Másol meg van normális fűtés tudtommal.

2012. nov. 13. 21:54
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
A jeges úton elcsúszáshoz meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem mindenhol sz*r, jeges és takarítatlan az út...
2012. nov. 13. 21:58
 20/27 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek azzal,aki nem szeretne téli esküvőt.A nyár sem feltétlenül egyelő a 40 fokkal ( bár a templom és az étterem is ilyenkor hűvös,úgyhogy inkább választanám azt,mint a didergést),a tavasz pedig pláne nem forró,de legalább hó és latyak nincs,az utak MINDENHOL járhatók,nem kell attól félni,hogy valaki nem tud eljönni,a szolgáltatoknak sem kell ezen idegeskedni,nem kell koradélutánra szervezni az esküvőt,hogy kinti képeket lehessen készíteni,nem kell mindenkinek nyakig beöltözni,figyelni,hogy a cipőjében vajon mennyit tud majd menni a hóban,latyakban,sárban és jégen.Sokaknak a kedve is jobb tavasztól,nem véletlenül depressziós annyi ember télen.A téli esküvő ebben az esetben egy szükségmegoldás,amit ki lehet díszíteni és fel lehet pörgetni,de több a kínlódás vele,mint tavasszal vagy nyáron és az idő rendesen keresztbe tud tenni és nem azért mert izzadunk,hanem,mert lehet,hogy valaki elakad útközben vagy inkább el sem mer indulni messziről.Nem irigylem a menyasszonyt,akinek most kell majd házasodni,sajnálom.
2012. nov. 14. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!