Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le az őszi téli esküvőt?
a MI esküvőnk október 20.-án volt gyönyörü napos idő volt, hullottak a szines falevelek. Meseszép volt.
Nyáron a 40 fokban képzeld már el! szét sül az ember. kinmek van kedve akkor táncolni, kajálni stb.
szerintem tök jó volt!
a nászut is gyöynörü volt Harkányban voltunk
Nekünk is október közepén lesz..
Nem tudom miért szólják el, igazából nincs sokkal nagyobb esély egy kiadós esőre, mint nyáron.
Viszont aszalódni tuti nem szeretnék én sem, már a vendégként való ruhámban is majd meghaltam, nemhogy egy menyasszonyi ruhában...
Kicsit aggódok, hogy fázni fogok...de csak nem:P inkább, mint izzadni
Amikor ezt megemlítem a "károgóknak" akkor mindenki egyetért velem,
A télit én is soknak tartom, mert pl én sem szerenék hatmillió ruhában, csizmában menni esküvőre, de még így is inkább, mint az idei 38 fokos július- augusztus.
Speciel édesanyámék is decemberben esküdtek, és a keresztanyámékis ősszel...érdekes, a családban ez a jellemző:)ebbe eddig bele sem gondoltam...
A fenyképek miattis jobb az ősz..a fotós mondta(!) mivel a tűző nap nem jó, és qkkor nagyon korán kell menni fotózni...meg trükközni kell
Nekünk Decemberben volt az esküvőnk:) karácsony előtt kicsivel. A férjemnek igazából mindegy volt mikor, csak el szeretett volna venni, úgyhogy rajtam múlott a dolog.
Mivel én úgy istenigazából gyűlölöm a nyarat, ezért teljességgel ki volt zárva, hogy nyáron süljek 50 fokban, a telet pedig imádom, ezért egyértelmű volt, hogy december. Mert januárban ott a szilveszter, februárban meg már betöltöttem volna akkor a 26ot, így lett december és még 25 éves koromban:D
Másrészt az évfordulónk nyár elején van (június eleje) így fél évente van egy évfordulónk. Évforduló, és fél év + 5 nap múlva pedig házassági évforduló:) ez így tökéletes:)
Nálunk nem szólta le senki.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!