Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar feleségül venni? Csak én érzem, hogy ezek kifogások?
Figyelt kérdés
8 éve volt szeptemberben,hogy együtt vagyunk,3 gyereket nevelünk.(2 közös,egy az előző házasságomból).Mindig igérgeti,hogy elvesz, aztán meghátrál.Ő kezdte ezt a témát,hogy elvesz(7 éve elösször)aztán azt mondta a nővéremnek,hogy csak hülyéskedett,nekem utána azt, a tesómmal hülyéskedett.7 éve minden évben 4-5x megkéri a kezem,majd visszaszivja.Most nincs rá pénzünk,most nem jó stb.....Egyszer már elindultunk bejelentkezni,érdekes módon nem volt meg a személyije,utánna másodszorra hirtelen el kellett mennie dolgozni. Miközben tudja én mennyire szeretném,3 gyerekkel,32 évesen nem akarok lánykori néven lenni.De ennek ellenére soha nem hozom én szóba....2009. okt. 31. 14:37
11/11 anonim válasza:
Ha valakinek lánynéven házasság nélkül szülök 2-3 gyereket, akkor minek összeházasodni? Csak a papir meg az asszonynév miatt? Ennek nincs semmi értelne, ez az,amikr csak egy papir kell neked, nem a házasság a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!